Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon. Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről.
Ne gondolja, hogy egy-két dolog elkerülte mostanság a figyelmét? Szedje rendbe a gondolatait és rendszerezze a napi teendőket.
Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.
Holnapi horoszkóp >>

Ők a legénközpontúbb csillagjegyek. Te te köztük vagy?

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Mielõtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szûz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csûrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem tudja kellő mértékben kipihenni magát. Töltsön egy egy kellemes esetét a barátai, vagy a párja társaságában, így megszabadulhat majd a felesleges stressztől. Gondoljon mindig a problémák okára és ha megtalálta, akkor szabaduljon meg tőle olyan hamar, amint csak lehetséges!
Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.
Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra.
Ha a lelki békéje folyamatosan megőrizhető, ha szükség esetén orvoshoz, vagy terapeutához fordul.

 

10 jel, hogy igazán fejlett és öreg a lelked

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma könnyen szembekerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetûzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak fojtassa zavartalanul a dolgát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.
Ne legyen szomorú, vagy ideges csak azért mert nem sikerül egy feladatot teljesítenie, hiszen ez bárkivel előfordulhat.
Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez.
Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha hosszú távú céljai vannak, akkor most komoly előrelépést tehet az elérésük felé, viszont fontos, hogy eközben semmi ne vonja el a figyelmét. Kapcsolódjon ki egy kicsit, vegyen ki egy szabadnapot és rendezze a gondolatait. A szerencse most az ön oldalán áll.
Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.
Elég régóta nem vett már könyvet a kezébe. Itt az ideje, hogy ezen változtasson, hiszen az olvasás nemcsak szórakoztató, hanem kiválóan eltereli a gondolatait az élet gondjairól.
Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: