Ezek a csillagjegyek nem takargatják az érzéseiket, sőt bátran felvállalják, legyenek azok pozitívak vagy meghökkentő érzelmi kitörések. Velük kapcsolatosan pontosan tudni fogod, mennyire szeretnek téged, de azt is, hogy mennyire gyűlölnek... Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat a legérzelmesebb csillagjegyekről.

1. Bika

A Bika szomjazza az olyan kapcsolatokat, ahol őszintén, ítélkezéstől mentesen mutathatja meg az érzéseit vagy mondhatja el a véleményét bármiről. Olyan partnerre vágyik, akitől érzelmi biztonságot és támogatást kap, cserébe maximális lojalitást, hűséget, szeretetet várhatsz. Kedves és szeretetteljes, ritkán tart haragot. De aki egyszer megbántja, annak soha nem bocsát meg. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai napon meglehetõsen sok megkeresést kaphat, mind szakmai, mind pedig belsõ körökbõl. Sokan számítanak önre, vagy keresik figyelmét, hiszen az utóbbi idõszakban sokak elismerését vívhatta ki áldozatos munkájával, családjához való, szeretõ hozzáállásával egyaránt. Halagyon csak szép sorban, ne terhelje túl magát és élvezze az elismerést és reflektorfényt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, aki még idén megtalálja a lelki társát

2. Rák

A Rák igazi hangulatember hírében áll, és mivel tudja is ezt magáról, nehezen enged fel. Retteg ugyanis az érzelmi sérülésektől. Amikor viszont érzelmileg biztonságban érzi magát, nem rejtegeti a valódi énjét, bátran megmutatja a szeretetét. Nagyon empatikus típus, szinte belelát a többiek érzelmeibe is, ezért ő tűpontosan tudni fogja, te mit és hogyan érzel iránta. A fájdalmat nehezen engedi el, hosszan bánkódik a szakítások után.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap estéjén néhány érdekes álma lehet, melyek mind szimbolikusan, mind pedig ténylegesen, meglehetõsen zavarosak, esetleg felkavaróak lehetnek. Próbálja meg mielõbb feljegyezni szimbolikájukat, s megtalálni bennük a logikát, ugyanis ezen álmok most komoly, jövõbeli eseményekre figyelmeztethetnek, hisz az álmok, s így ezek is, alapvetõen mindig olyan dolgokon alapulnak, melyek az ember tudatalattijában már régóta munkálkodnak, így nem szabad mindig fél várról venni õket.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: