3. Mérleg

A Mérleg az egyensúlyra törekszik a kapcsolataiban, ehhez pedig két dolgot tart elengedhetetlennek: az őszinteséget és az igazságosságot. Igyekszik mindent megteremteni és minden tőle telhetőt megtenni az őszinte, megértő és harmonikus párkapcsolathoz. Amikor igazán szeret, azt naponta többször is elmondja a párjának. Kényezteti, óvja, védi a szerelmét. Aki pedig megbántja őt, azzal többé szóba sem áll.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

Egy társadalmi esemény, egy olyas valakire irányíthatja figyelmét, akit, bár már régebb óta ismer, mégis talán még sohasem tudott meg róla ennyi mindent, mit most. Könnyen lehet, hogy kapcsolatuk ez által teljesen új alapokra helyezõdhet, karrierük szempontjából biztosan, sõt, talán gyengéd érzelmi szálak is kialakulóban lehet önök között!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Skorpió

A Skorpióról úgy tartják, nem adja ki magát, az érzéseit egykönnyen. Mindez a kapcsolat elején valóban igaz is rá. Ám legbelül már akkor szorosan kötődhet a szerelméhez, amikor ennek még jelét sem adta. Nagyon erősen vágyik a szoros, szinte szimbiotikus kapcsolatra, melyhez elengedhetetlen az érzelmek kifejezése. Nagyon tud szeretni, nagyon tud ragaszkodni, de pontosan ennyire gyűlölni is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-15)

A mai nap kissé kihaltnak tûnhet otthona, környezete, az által, hogy egy fontos valaki közvetlen társasága hiányozhat átmenetileg környezetébõl, ám, eme alkalmi magánynak számos elõnye is lehet önre nézve, hisz végre alkalma nyílhat egy-két olyan projekt befejezésére, amik már egy ideje húzódtak. A csend és nyugalom a pihenésben is sokat segíthet, így alkalmasint érdemes ez irányba is elmozdulnia, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: