Mindenkinek vannak érzékeny pontjai: olyan témák, amikről nem szívesen beszél, vagy olyan emlékek, amik elől próbál elzárkózni. Ez természetes dolog, azonban az talán téged is meglep, hogy a csillagjegyed alapján a saját, és a barátaid érzékeny pontjait is ki lehet találni. Ebben biztosan magadra fogsz ismerni!

Kos

Te leginkább arra vagy érzékeny, ha meg akarják mondani neked, mit csinálj. Mivel független és elég makacs jellem vagy, nehezen viseled, ha megpróbálnak elnyomni, irányítani, hiszen pontosan tudod, mit akarsz az életben elérni. Egyszer-kétszer volt már olyan, hogy átadtad másnak az irányítást azért, mert nagyon szeretted az adott személyt, és próbáltál megfelelni neki, de a végén rá kellett ébredned, hogy ez mindig csalódáshoz vezet. Azóta nagyon érzékenyen reagálsz arra, ha mások akarnak irányítani téged.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem vagy képes szeretni magadat csillagjegyed alapján! Az Oroszlán akkor szereti magát, ha mindenki más is, a Vízöntőnek túl fontos a külvilág véleménye

Bika

Mindig is fontosnak tartottad, hogy az emberek okosnak lássanak téged, és ne becsüljenek alá. Hiszen világéletedben sokat dolgoztál azért, hogy tájékozott legyél, karriert építs, és eljuss oda, ahol most tartasz, az pedig kifejezetten rosszul érint, ha az emberek nem tartanak elég intelligensnek. Nagyon megvisel, ha a környezeted nem látja benned azt, aki igazából vagy, és kevesebbnek gondolnak, minden eredményed ellenére. Ez az önbizalmadra is romboló hatással van.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Mivel elég büszke jellem vagy, nehezen viseled, ha mások megalázó helyzetbe hoznak téged – még ha az csak szerinted is az. Ezért a legérzékenyebb pont számodra az, ha ilyen helyzetbe kerülsz, és ennek emlékét szinte egyáltalán nem tudod kiverni a fejedből még hosszú idő után se. Ha kínos szituációba csöppensz, sokszor még egy hét múlva is ezen jár az agyad, és egy idő után szorongani kezdesz amiatt, hogy ezek a helyzetek megismétlődnek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: