Mérleg

Igazán diplomatikus alkat vagy, aki sosem próbálja meg elrejteni valódi énjét mások elől. Te mindig is úgy gondoltad, érzelmesnek és gondoskodónak lenni sokkal inkább egy erősség, és nem rejtegeted ezt a véleményed.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban neked is van érzékeny pontod. Titkon az igenis bánt téged, hogy emiatt sokan azt gondolják, bármit mondhatnak neked, mert úgyis megbocsátasz majd, és nem tartanak elég keménynek, irányító jellemnek, csak azért, mert nem próbálsz meg valaki olyannak látszani, aki nem te vagy.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-22

Skorpió

A te legérzékenyebb pontod (és valamilyen szinten erősséged is) az, hogy hatalmas az igazságérzeted.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon rosszul viseled, ha valaki nem bánik veled megfelelően, és számodra elfogadhatatlan, hogy ha neked van igazad, azt valaki nem hajlandó elfogadni vagy egyáltalán meghallgatni.

De ugyanez a helyzet akkor is, ha egy szeretteddel, vagy akár egy vadidegen emberrel viselkednek igazságtalanul. Még ha közbe is lépsz, akkor is nagyon megvisel, sokszor milyen igazságtalan az élet!

Nyilas

Életed során sajnos meg kellett már tapasztalnod azt, milyen érzés, ha egy hozzád közelálló ember eljátssza a bizalmadat. Ez a fajta csalódás mély nyomot hagy az ember szívében, és életre szóló félelmeket hoz létre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2022-08-01

Ez az oka annak, hogy a te legérzékenyebb pontod a bizalom eljátszása. Ha van valami, amit nagyon nehezen viselsz el, az az, hogy a szeretteid, barátaid átvernek és csalódást okoznak neked. Emiatt hajlamos lehetsz egyre inkább bezárkózni a biztonság kedvéért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: