Kos

Te leginkább arra vagy érzékeny, ha meg akarják mondani neked, mit csinálj. Mivel független és elég makacs jellem vagy, nehezen viseled, ha megpróbálnak elnyomni, irányítani, hiszen pontosan tudod, mit akarsz az életben elérni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egyszer-kétszer volt már olyan, hogy átadtad másnak az irányítást azért, mert nagyon szeretted az adott személyt, és próbáltál megfelelni neki, de a végén rá kellett ébredned, hogy ez mindig csalódáshoz vezet. Azóta nagyon érzékenyen reagálsz arra, ha mások akarnak irányítani téged.

Szerdai Horoszkóp 2022-12-07

Bika

Mindig is fontosnak tartottad, hogy az emberek okosnak lássanak téged, és ne becsüljenek alá. Hiszen világéletedben sokat dolgoztál azért, hogy tájékozott legyél, karriert építs, és eljuss oda, ahol most tartasz, az pedig kifejezetten rosszul érint, ha az emberek nem tartanak elég intelligensnek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon megvisel, ha a környezeted nem látja benned azt, aki igazából vagy, és kevesebbnek gondolnak, minden eredményed ellenére. Ez az önbizalmadra is romboló hatással van.

Ikrek

Mivel elég büszke jellem vagy, nehezen viseled, ha mások megalázó helyzetbe hoznak téged – még ha az csak szerinted is az.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért a legérzékenyebb pont számodra az, ha ilyen helyzetbe kerülsz, és ennek emlékét szinte egyáltalán nem tudod kiverni a fejedből még hosszú idő után se.

Pillanatok alatt elfelejtenek bárkit és bármit - ez a 6 csillagjegy gond nélkül kitöröl az életéből

Ha kínos szituációba csöppensz, sokszor még egy hét múlva is ezen jár az agyad, és egy idő után szorongani kezdesz amiatt, hogy ezek a helyzetek megismétlődnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: