Rák

A te életedben az igazán érzékeny pont a múltad. Rengeteg csalódáson, rossz élményen vagy túl, és bár mindig sikerült felülkerekedned rajtuk, el sosem felejtetted őket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szívesen idézed fel ezeket a pillanatokat az életedből, próbálod elnyomni őket magadban, mert félsz, hogy ha hagyod feltörni az emlékeket, teljesen összetörhetsz.

Így léphetsz tovább, ha magadra hagytak - 6 segítő lépés

Emiatt viszont sokszor nem mersz új dolgokat kipróbálni, új szerelmeknek esélyt adni, mert rettegsz a csalódástól, és hogy egy újabb rossz tapasztalat születik belőlük.

Oroszlán

Számodra nagyon fontos a társasági élet, hiszen igazán szociális alkat vagy, aki szeret a középpontban lenni. Az egyik legnagyobb érzékenységed pedig épp ebből fakad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyanis rettegsz attól, hogy kívülállóként találod magad, és olyan emberek közé kerülsz, akik egyszerűen nem hajlandóak befogadni téged.

Félsz attól, hogy fekete báránnyá válsz közöttük, ami nem csoda, hiszen a barátságok az életedben mindig is sokat jelentettek. Egyedül nem találod a helyed!

Szerdai Horoszkóp - Engedje szabadon a szenvedélyét és ne hagyja, hogy...

Szűz

Tele vagy érzelmekkel, de ezeket a gyengéd gondolatokat szinte sosem mered kimutatni. Hajlamos vagy mindent elnyomni magadban, mert túlságosan érzékeny vagy arra, hogy ezt mások meglássák.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Félsz attól, hogy emiatt gyengének tartanának, és te nem azért dolgoztál egész életedben, hogy téves gondolatok alapján ítéljenek meg. Nem szívesen mondod el, mi jár a fejedben, és a párodnak sem mindig mondod ki, hogy mennyire szereted. Pedig hidd el, ez egyáltalán nem gyengeség!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: