Bak

Vannak, akik túl ragaszkodónak tartanak téged, mások viszont nagyon ridegnek, ezek pedig mind ugyanabból erednek. A te lelked legérzékenyebb pontja ugyanis az, ha valaki megbántja az érzéseidet, vagy azt a látszatot kelti, hogy gyenge vagy miattuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jártál már így sajnos, nem is egyszer. És bár hiszed, hogy mindenkinek joga van azt mondani, amit valójában érez, a szíved megóvása érdekében sokszor inkább teljesen elzárod magadban az érzelmeidet.

Hétfői Horoszkóp 2021-03-29

Vízöntő

Ha van valami, ami számodra megbocsáthatatlan az az, ha az emberek kihasználnak téged. Nem szereted, ha mások csak akkor állnak melletted, ha nekik az előnyös, és a rosszban magadra hagynak, mindegy, milyen indokkal teszik ezt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a te legérzékenyebb pontod. Ha valakin ezt a viselkedést tapasztalod, az érzelmeidet is nehezen tudod kezelni, és sokszor hatalmas veszekedések mellett adod tudtára a másiknak, hogy eljátszotta a bizalmadat.

Halak

Számodra magától értetődő, hogy bármidet odaadnád annak, akit szeretsz, és nagyon gondoskodó vagy vele szemben. Azonban ha ezt már nem kapod vissza a partneredtől, az nagyon érzékenyen hat rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyenkor automatikusan azt gondolod, hogy ő mégsem viszonozza annyira erősen az érzéseidet, mint te az övét, és ez egy olyan keserű tabletta, amit nem tudsz lenyelni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-03-02

Nem csoda, hiszen ha valakinek olyan hatalmas szíve van, mint neked, érthető, hogy hasonló gondoskodást várna el cserébe!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: