Oroszlán (07.23 – 08.23)

Az Oroszlánnak április kezdetén lehetnek kellemetlen üzleti, vagy jogi ügyei, jó lenne, ha ezeket már most az első időszakban le tudnád rendezni, akkor ez a kérdés nem aggasztana még heteken keresztül. Légy kompromisszumra hajlandó, ha a tisztesség ezt kívánja és főleg a saját lelki nyugalmad, de még netán a pénztárcád is. A hónap közepétől meglódulnak az események és minden jóra fordul, lelkileg és testileg egyformán remek állapotban leszel. A munkádban sorra érsz el ezekben a napokban sikereket, méghozzá olyan látványosakat, melyek előtt még a főnököd is fejet hajt. Lehet persze, hogy a kollégák között akad egy irigyed, de ezt az oroszlán híres akaratával és elszántságával könnyedén megoldod, és továbblépsz. Azt fogod érezni, hogy csak a szép és jó dolgok, amik érdekelnek, ezt használd kis és a magánéletedre fordíts az eddiginél nagyobb problémát. Rátok fér, hogy pároddal együtt beiktassatok ebbe a pár hétbe egy igazán aktív pihenést, ha tehetitek, a hét végéket használjátok ki és utazzatok el. Nem kell ahhoz külföldre menni, hogy ki tudjatok kapcsolni, itthon is rengeteg olyan hely van, amit bizonyára még nem láttatok, ahol nem jártatok, de nagyon is alkalmas arra, hogy kicsit elbújjatok a világ és a mindennapi gondok elől. Amennyiben Oroszlánként még keresed életed másik felét, április végén számolhatsz azzal, hogy szembe jön valaki, aki érdemes lesz a szerelmedre, a szeretetedre és te magad is azt fogod érezni a találkozáskor, hogy mindent megadnál a másiknak, mert megérdemli. Tanácsolni azt tudom, amennyiben állatbarát vagy és nincs még háziállatod, vedd fontolóra egy kis kedvenc magadhoz vételét, mert a hős és kemény oroszlán mindig is a kisebbek védelmezője volt és lesz, ettől pedig e csillagjegy szülöttei igen jól tudják érezni magukat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Csak a munka, a munka és a munka. Ez teszi ki szinte minden napját, kedves Oroszlán. Lehet, hogy nem vette észre, de barátai már igencsak hiányolják társaságát. Próbáljon meg elszakadni egy kicsit feladataitól és szervezzen ismerõseivel egy kis lazítást, ahol végre újra beszélgethetnek egy jót.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (08.24 – 09.23)

A Szűznek áprilisban olyat kell tennie, amire nem mert eddig vállalkozni, mert ettől lesz igazán tavaszi és kellemes a közérzete. Általában jólfogod magad érezni egész hónapban, jól meg leszel a bőrödben és a kapcsolataiddal sem lesz semmi probléma. Foglalkozz kicsivel többet saját magaddal, az erőnléteddel és az egészségeddel, ha eddig nem sportoltál, akkor legalább mozgasd meg rendszeresen a porcikáidat és tervezz be naponta egy kis kocogást, vagy sétát. Így nem csak hangulatilag, de testileg is kiváló helyzetben leszel, és ezt megalapozhatod az év hátra lévő részére is. Most, hogy itt az április, sokkal könnyebb kimozdulni, e mellett, ha családod van, akkor itt az ideje most már a közös hétvégi kiruccanásoknak is. A hónap vége felé lehet, hogy kisebb anyagi gondod támad, elképzelhető, hogy a leadott munkádat nem tudja a megrendelőd kifizetni, vagy csak részben. Minden esetre a fejedet ne veszítsd el, maradj nyugodt, abban biztos lehetsz, hogy a családod, a barátaid nem hagyják, hogy komoly bajba kerülj, rájuk mindenben számíthatsz. A felbukkanó üzleti lehetőségekkel most nem biztos, hogy élned kell, a pénz hiánya ne sodorjon gondba, tehát mindenáron ne menj bele láthatatlan kimenetelű befektetésekbe. A nyár elejére rendeződnek az effajta problémáid is, és anyagilag is megerősödsz. Figyelj most arra, hogy megfelelő mennyiségű zöldséget, gyümölcsöt, vitamint vigyél be a szervezetedbe, hisz tudjuk, hogy ezek nem csak a testi, de a szellemi egyensúlyra is nagy hatással vannak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ezer tennivaló akad a ház körül, kedves Szûz, de gondolja, hogy mindezeknek akkor kell nekilátnia, amikor munkájában is teljesen el van havazva? Az lenne a legjobb, ha tudna készíteni egy idõbeosztást, ami alapján mindennel haladna egy kicsit, de attól még, hogy nincs kedve megcsinálni egy feladatot, elõbb utóbb bizony neki kell leselkednie.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-09-07

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: