Vízöntő (01.21 – 02.19)

A Vízöntőknek ez a hónap igen nagy minőségi változást hoz párkapcsolatukban, természetesen jó irányban. A kölcsönös szerelem, a szép és kellemes érzések lesznek úrrá rajtad és kapcsolatotokon. Most te magad is úgy fogod érezni, hogy április eljövetelével a legfontosabb teendőd, hogy az érzelmi életedet a legfelső szintre emeld. Mindent el fogsz követni most azért, hogy a párodnak kedvébe járjál és ennek persze a legkedvesebb viszonzás lesz a jutalma. A munkádban szintén örömödet leled ezekben a hetekben, ráadásul a főnököd annak ellenére, hogy minden perceddel elszámoltat, belátja, hogy valójában kiválóan ki tudod használni az időt és minden feladatot eltudsz végezni. Annyira jól mennek itt az ügyeid, hogy lassan bizonyos téren átveheted a kollégák irányítását, illetve rád fogják bízni a feladatok összehangolását, megszervezését. Nagy szerencse, hogy remek kiváló leszel egész áprilisban, azonban az erősebb igénybevétel miatt fordíts valamivel több időt és energiát az egészséged rendben tartására. Az egész hónap alatt úgy pörögsz, mint akinek végeláthatatlan feladatai és teendői vannak, egyik munkát követi a másik, de ez nagyon jót tesz neked, mert végre kiélheted a kreativitásodat és megvalósíthatod önmagadat. A környezeted örül a sikereidnek, és minden téren a támogatásukat élvezed egész hónapban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (02.20 – 03.20)

A Halak április hónapban szinte egész végig úszni fognak az érzelmek tengerében, aki most keresi élete párját, annak több lehetősége is lesz, ha ügyesen választasz, egész életre szóló kapcsolat lehet belőle. A házasságban, kapcsolatban élő halaknál adódhatnak érzelmi hullámvölgyek, de a hónap közepére már jobb lesz a helyzet, persze ehhez az kell, hogy el tudd dönteni, jó-e neked ebben a kapcsolatban, vagy nem. Mivel híresen jól tudsz beszélni és minden emberrel szót értesz, így nem lesz nagy kihívás számodra, hogy ész érvekkel meg tudd győzni a párodat egy vitás kérdésben és szerencsés esetben megértitek egymás álláspontját, így békességben és szeretetben mehet tovább a közös életetek. A környezetedben viszont, ha van olyan személy, akivel már rég óta húzódik valami régi ügyed, akkor most ezekben a hetekben itt lesz az ideje, hogy tisztázódjon a helyzet és inkább te magad kezdeményezd a beszélgetést, hogy minél előbb le tudd zárni ezt az ügyet. Sok Halak szülött életében nagyon jó kikapcsolódást és egyben lelki megnyugvást biztosít, maikor többek között jótékony célú ügyek mellé áll és ezekben aktívan részt is vállal, ettől hasznosnak érzed magad, és így lesz egészen teljes az életed, tehát keresd az esélyeket. A munkádban és kollégáiddal légy valamivel türelmesebb, nem mindenki olyan okos és fogékony, mint te vagy, ezért, ha bárkinek arra van szüksége, hogy egy adott témát hosszabban boncolgass és több idődbe telik valamit megértenie, akkor semmiképp se veszítsd el a türelmedet, hiszen a másiknak épp a szakértelmedre és a segítségedre van szüksége. Az időbeosztásodra kell most áprilisban némileg jobban figyelned, azt vehet észre, hogy a munkán kívül semmire nem jut időd, ezért akár párodtól is segítséget kérhetsz és együtt készítsetek egy beosztást, amiben persze előkelő helyet kap a kikapcsolódás és az aktív pihenés is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-13 - Ma kissé alábbhagyhat a lelkesedése szerelmi téren....

 

 

 

 

Hétvégi horoszkóp, 2022. január 15-16.: a Nyilasra fontos szerep jut, a Mérlegnek végre sikerül lezárnia egy fájó korszakot

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: