Rák VI. 22 – VII. 22.

A legkisebb rosszat is súlyos traumaként élheti meg. Vegyük komolyan, vigasztaljuk, de ne dőljünk be érzelmi zsarolásának. Testvéreihez – ha vannak – előzékeny, inkább ő enged, csak elkerülhesse a veszekedést. Fontos a törődés. A közöny éppoly szomorúvá teheti, mint az igazságtalan büntetések. A Rák kamaszok döbbentik meg szüleiket legtöbbször egy-egy veszekedés során azzal, hogy óvodáskori sérelmeket emlegetnek fel. A legfőbb veszélyt a teljes bezárkózás, az érzelmi zsarolás, és a hisztis viselkedés jelenti. Rengeteg türelem, bölcsesség és szeretet szükséges hozzá.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán VII. 23 – VIII. 23.

Vele komolyan kell bánni, s okosan, határozottan viselkedni, különben nem fog tiszteletet érezni irántunk. A mama legyen mindig biztonságot nyújtó, a papa pedig szilárd. Kezeljük egyenrangú partnerként. Kiemelkedő teljesítményét jutalmazzuk, ezzel erősítve jó tulajdonságait: a kitartást, céltudatosságot, akaraterőt és nagylelkűséget. Elvárná, hogy kiszolgáljuk összes szeszélyét. Amennyiben nem tesszük, jön a dühroham, a hiszti, a duzzogás. Értessük meg vele, ez méltatlan hozzá. Vezető egyéniség, a “kóros” hatalmaskodásra való hajlamot azonban már a kezdetekben fékezzük meg.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Oroszlán, ma a családján belül számíthat néhány konfliktusra, melyet az elmúlt hetek ki nem mondott problémái generálhatnak. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen végre tudomást szerez ezen gondok létezésérõl és ha kellõképp diplomatikus még akár rendezni is tudja azokat szeretteivel.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-26 - Megismerkedhet ma valakivel, aki már...

Szűz VIII. 24 – IX. 23.

Különösen éles eszű, fokozottan érzékeny. Igényli az állandó törődést, odafigyelést. Ne kényszerítsük arra, hogy elmondja, mi bántja. Faggatózással csak azt érjük el, hogy még zárkózottabbá válik. Adjunk neki alkalmat a megnyílásra: türelmesen beszélgessünk vele, s a végén biztos kiböki, mi a baj. Neveljük önállóságra, de közben ügyeljünk arra, nehogy túlságosan rendmániás legyen. Az önfeláldozásig kötelességtudó, ezért már kis korban tanítsuk meg kikapcsolódni. Ha döntenie kell, sokat bizonytalankodik, s a végén azonnal megbánja. Egyetlen jó megoldás, ha megerősítjük önbizalmát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma konfrontációba keveredhet egy kellemetlen ügyben, kedves Szûz, melynek a felelõsségét nem szívesen vállalja magára. Tartsa szem elõtt, hogy ha beismeri bûnösségét, azzal nem csak azt ismeri el, hogy hibázott, hanem azt is, hogy vállalja tetteiért a felelõsséget, még akkor is, ha azok nem éppen pozitív irányban sültek el.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: