Mérleg IX. 24 – X. 23.

Rendkívül nagy szüksége van a kiegyensúlyozott, csendes és nyugalmas családi életre. Meg kell kímélni az értelmetlen, durva konfliktusoktól. Sokat kell vele beszélgetni. Önbecsülése, határozottsága gyenge lábakon áll, a szülő feladata ezeket megerősíteni. Nagyon empatikus, a környezetében élőknek segíteni szeretne. Óvodás és iskolás korban rengeteg barátja lehet. Elsősorban az ő érdeke, hogy a szülők legyenek vele mindig igazságosak, egyértelmű és tiszta nevelési elveket vallók. A legfontosabb feladat, hogy mire a Mérleg iskolába indul, önbecsülése, énképe megszilárduljon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma az élet egy olyan szituációba sodorhatja önt, kedves Bak, amelyben meg kell tanulnia megosztani másokkal személyes gondolatait. Sokszor jó valakinek elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak bennünket, ám ez önre a legkevésbé sem jellemzõ. Ne meneküljön el a helyzetbõl, hiszen lehet, hogy ha felszakad a gát, megkönnyebbül terhétõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió X. 24 – XI. 22.

Tudja, mit akar, és nem fél azt megszerezni. Nem ismer határokat, semmiféle veszély nem riasztja. Szeret mindennek a végére járni, titkait kikutatni. Ennek számos kibelezett mackó és baba, darabjaira szedett kisautó látja kárát. Az egyszerű tiltás nem tántorítja el ettől. A legjobb módszer a higgadt korlátozás, a végtelen türelem. Nagyon zárkózott, és az is marad. Nem sok barátja lesz, ezért figyeljünk oda, milyen pajtásokat szed össze. A “rossz” társaságtól azonban hiába tiltanánk, csak azért is barátkozni fog velük. Izgalomra vágyik, amit a verseny- és küzdősportok remekül kielégíthetnek. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Skorpió, ismét rengeteg munka van a háta mögött, de ön hajthatatlan, s nem tud gátat állítani újabb ötleteinek. Kíváncsisága arra sarkallja, hogy megtanuljon valamit, talán már tudja is, hogy mi lesz az, ami szintén hasznos lehet karrierje szempontjából. Használja ki jól ezt a lendületet és kamatoztassa a megszerzett tudást.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas XI. 23 – XII. 21.

Fáradhatatlanul bővíti ismereteit, lelkesedése kiapaszthatatlan, s képes másokat is magával ragadni. Olyan hivatás való neki, ahol embereket kell meggyőzni – kiváló tanár, politikus, biztosítási ügynök, jogász, filozófus válhat belőle. Mivel csak a végletek hozzák igazán tűzbe, a szülők felelőssége igen nagy, hogy a helyes irányba tereljék csemetéjüket. Óvják a negatív eszméktől, a rossz társaságtól, önmaga túlzásaitól. Igyekezzenek bizalmas barátai maradni. Könnyen felfuvalkodottá, beképzeltté válhat, ezért feltétlenül szerénységre, visszafogottságra neveljék. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Nyilas, munkájában újdonságok várhatnak önre,, ami éppen jókor jön, mert már majdhogynem elvesztette érdeklõdését. Ráadásul ma olvashat valamit, ami megfelelõ motivációként is hathat önre, hogy az új kihívásokat még energikusabban tudja teljesíteni. Töltõdjön hát fel ma csordultig energiával, mert bizony nagy szüksége lesz rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: