Bak XII. 22 – I. 20.

Nehéz vele vitatkozni, főleg, ha bizonyos dolgokban már kialakult a saját véleménye. Nem erejével, fürgeségével, ügyességével győzedelmeskedik, kitartása vezet eredményre. Minden negatív tulajdonsága egyetlen gyökérből ered: a szabályok túlzott, mániákus tiszteletéből. Tanítsuk meg neki, hogy az élet nem csupán kötelességekből, s azok végrehajtásából áll. Erre a legjobb módszer a közös játék. Elmulasztott feladatai, kötelességei miatt ne dorgáljuk meg túlságosan, egyébként is acélos kötelességtudattal bír. Gyűlöli a tétlenséget, ezért biztosítsunk számára mindig értelmes elfoglaltságot. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma az élet egy olyan szituációba sodorhatja önt, kedves Bak, amelyben meg kell tanulnia megosztani másokkal személyes gondolatait. Sokszor jó valakinek elmondani azokat a dolgokat, amik bántanak bennünket, ám ez önre a legkevésbé sem jellemzõ. Ne meneküljön el a helyzetbõl, hiszen lehet, hogy ha felszakad a gát, megkönnyebbül terhétõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő I. 21 – II. 19.

Szereti a szüleit, de nincs meg benne a természet adta tisztelet. Hasznos, ha egyenlő félként kezeljük. Ne gügyögjünk, ne selypegjünk neki. Amikor közösségbe kerül, és szabályokat kell betartania, gyakran mutatkozhat kiszámíthatatlannak: robban, lázad. Hajlamos a fanatizmusra. Ez leginkább a kamaszkor örökösen ellentmondó, lázadó időszakában nyilvánul meg. Ösztönösen, gondolkodás nélkül hárítja a parancsokat. A tiltás, elutasítás makacsságra ösztönzi, s végül mindent elkövet, hogy akaratát érvényre juttassa. Technikai érzéke átlagon felüli. Ezt az érdeklődési körét érdemes támogatni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma emberi kapcsolatai kerülhetnek elõtérbe, kedves Vízöntõ. Úgy érezheti mostanában elhanyagolták egymás társaságát ismerõseivel, ezért hát gondol egyet és megpróbálja felfrissíteni barátságait. Sajnos azonban nem könnyû megfelelõ helyet és idõpontot választani, ami mindenki számára jó lenne. Ne vegye ezt szerettei felõl érdektelenségnek, ha mély a barátságuk, akkor ennél nagyobb idõelcsúszásokat is ki fog bírni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-23

Halak II. 20 – III. 20.

Rendkívül érzékeny, de ne kényeztessük el. Ha mindentől megvédjük, soha nem erősödik meg. Nála nem célravezető a szigor, a kényszer alkalmazása, ki van éhezve a dicséretre. Hajlamos az önfeláldozásra. Gyakorlatiasabbá kell nevelni: biztassuk véleményalkotásra. Tekintsük egyenlő félnek, vonjuk be a családi döntésekbe. Higgye el magáról, értékes, s jobbat érdemel annál, semhogy rabszolgája legyen mások akaratának. Muszáj megtanulnia nemet mondani, különben kiszolgáltatottá válhat. Könnyen elcsábítható negatív irányba, ezért egyértelmű értékrenddel kell megajándékozni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: