Rák

Rendkívül sokat fejlődhet szerelmi kapcsolata, ha ki is meri mondani, ami a szívét nyomja. Ha sikerül szerelmével tiszta vizet önteniük a pohárba, estére már könnyen azon kaphatják magukat, hogy megint afelé jár fantáziájuk, amiért igazán érdemes szerelmesnek lenni...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon egy olyas valakivel szeretne újra kapcsolatba kerülni, akit már régóta nem látott és hiányzik önnek. Ne pazarolja az idõt, ha tényleg így érez, akkor cselekedjen. Hívja fel, írjon neki, vagy látogassa meg az illetõt. Könnyen elõfordulhat, hogy rég nem látott ismerõse is hasonlóképpen érez, csak épp fél megtenni az elsõ lépést az ön irányába. Ha sikerül egymással felvenni a kapcsolatot, elõször fura lehet a közös csevej, de csak amiatt, mert zavarban érezhetik magukat. Meglátják pár perc alatt feloldódnak és mikor a közös élmények is felelevenednek, minden a régi kerékvágás szerint fog majd alakulni, folytatódni.

Oroszlán

Ezen a héten, bizonyos külső vélemények, felhívhatják figyelmét néhány dologra szereli életével kapcsolatban, ami meglehet, hogy nem igazán vet túl jó fényt jelenlegi kedvesére. Az ön lelkiismeretére van bízva, kedves Oroszlán, hisz-e az elhangzottaknak, avagy csakis a saját ítéletében bízik, de tény, hogy kapcsolatukban ketten vannak, így senki sem láthatja jobban önöknél magánéletüket.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-22

Szűz

Hajlamos lehet a szívügyek terén a könnyebb utat választani, annak ellenére, hogy tisztában van vele, hosszútávon ez nem kifizetődő. Ha mégis úgy dönt, egyenlőre ez a legjobb megoldás, amint engedi az ideje, rágja át még egyszer magát a témán, hogy egy tartósabb alternatívát találjon a jelenleginél.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: