Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén?

KOS

Szingli: Nagyon tetszik egy srác, és a randi is jól sikerül, de már most kompromisszumot kéne kötnöd ahhoz, hogy ez működjön. Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan vonhatod magadra a férfiak figyelmét csillagjegyek szerint? Íme a titok!

Párban: Kissé kikopott a szenvedély a kapcsolatodból, ezért mindent bevetsz, hogy újra felszítsd a tüzet. A dolgot a párod is díjzani fogja, úgyhogy a hétvége lepedőakrobatikával fog telni. 

BIKA

Szingli: A srác, akivel egy ideje már chatelsz, egyik randit mondja le a másik után. Itt most nem arról van szó, hogy ghostingol téged, hanem tényleg ennyire szerencsétlenül alakulnak a dolgai, szóval ne mondj le róla. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A barátod egyik új szokása az idegeidre megy, főleg azért, mert attól a haverjától vette át, akit nem bírsz. Ahelyett, hogy magadban morogsz, talán érdemes lenne neki finoman megemlíteni… 

IKREK 

Szingli: Körülötted mindenki szerelmes, és egyre inkább frusztrál, hogy nem tudsz egy épkézláb pasit összeszedni. Nyugi, a nagy Ő már a láthatáron van, csak kicsit nehezen találja hozzád az utat. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Milyen típusú feleség lakik benned? – A Feleség horoszkópból megtudod

Párban: Alapvető dologban nem tudtok dűlőre jutni a pároddal, és emiatt úgy érzed, hogy nincs is közös jövőtök. Azért ilyen egyszerűen ne mondj le róla, az őszinte kommunikáció csodákra képes. 

RÁK

Szingli: Nem találsz magadnak pasit, de ennek csak az az oka, hogy újra és újra ugyanazokat a hibákat követed el randi közben. Próbálj meg kicsit fesztelenebbül viselkedni, és akkor minden egyszerűbb lesz! 

Párban: Úgy érzed, bármit mondasz a párodnak, az süket fülekre talál. Ne engedd, hogy meglógjon egy fontos beszélgetés elől, ha kell, zárd magatokra az ajtót, amíg meghallgat! 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: