Hogyan lehet meghódítani az Oroszlánt?

Nagyon hiú és önmagára igényes típus az Oroszlán, így ahhoz, hogy meghódítsd, elég a hiúságára alapozni. Ez azt jelenti, hogy érdemes a randevú alkalmával hagyni, hogy önmagáról hosszasan meséljen. Érdemes gyakran megdicsérni a külsejét, és belső értékeit, éreztesd vele, hogy hálás vagy azért, amiért találkozott veled. Az Oroszlánnak minden tettét és ajándékát érdemes megköszönni, szereti hallani a hála kifejeződését. Ha vele vagy, érdemes a túlságosan feltűnő és élénk öltözéket kerülni, mivel ő szeret a legfeltűnőbb lenni. Legyél mindig őszinte az Oroszlánnal, a méltóságát ne sértsd meg, semmiképpen se gyalogolj bele érzékeny lelkivilágába. Jó tudni, hogy igen kedveli az Oroszlán az ajándékokat, szereti az eleganciát és a fényűzést. A fentiek alapján úgy tűnik, hogy elég könnyű egy Oroszlán jegyű embert meghódítani, annál nehezebb viszont hosszú távon megtartani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet meghódítani a Szüzet?

Imád okosan és hosszan beszélni a Szűz jegy szülötte, de partnerét is figyelmesen végighallgatja. Ha szeretnéd megnyerni szívét, akkor mindig fogalmazz szabatosan, pontosan és világosan. A régi unalmas sztorikat és a hosszú és unalmas monológokat felejtsd el, a Szűz csak az érdekes eseményekre kíváncsi. Jól lehet vele beszélgetni a valóban intelligenciát igénylő kérdésekről. Mindenhez hozzá tud szólni, legyen az irodalom, művészet, politika vagy akár technológia. A Szűz értékeli az újonnan megismert partnere kisugárzását, de nem mész nála semmire az üres bókokkal vagy az olcsó hatásvadászattal. Szereti a különleges gasztronómiát, ezért érdemes olyan helyre vinni randira, ahol különleges és egzotikus ételeket szolgálnak fel, vagy a környezet varázslatos.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-23

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: