Az interneten számos kalkulátort találsz, amik nem csak azt mutatják meg, mi az aszcendensed és a zodiákusod, hanem azt is elárulják, melyik bolygó milyen jegyben állt születésed pillanatában. Azonban nem csak kalkulátorok, hanem táblázatok segítségével is kiszámíthatod – többek között – a Holdjegyedet. De miről is árulkodik ez számodra? Elsősorban az érzelmi életedről, arról, mikor, milyen körülmények között érzed magadat biztonságban, milyen gondoskodást tudsz adni, és milyentől érzed magadat boldognak. A Holdjegyünk nagyon erős befolyást gyakorol a szerelmi életünkre és összehozhat két, látszólag különböző embert, vagy eltaszíthat egymástól olyanokat, akik egyébként nagyon hasonlítanak.

Bak

A Bak jegyében álló Hold jó adag konzervatívságot ajándékoz neked, ami bizony az érzelmi életedre is nagy hatást gyakorol. Fiatal korodban nem igazán jellemző rád a magabiztosság, az önbizalmad megérkezéséhez az kell, hogy végigjárd a gyakran nehéz és kemény feladatok elé állító életutadat. A magánéletedben hajlamos vagy távolságtartóvá, megrögzötté, adott esetben merevvé válni, nem igazán engeded, hogy a valódi érzelmeid a felszínre bukkanjanak.  Nem jellemző rád, hogy kezdeményeznél sőt, sokszor a flörtölést is nehezen fogadod, mert tartasz attól, hogy feltárd a valódi érzelmeidet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csillagjegyek, akiket nagyon nehéz szeretni – Ha teheted, kerüld őket!

Vízöntő

Vízöntő Holddal nem mondhatunk éppenséggel kiszámíthatónak: nagyon ösztönösen, spontán, mások számára gyakran érthetetlen módon cselekszel. Nagyon erős a függetlenség iránti igényed, ezt a hétköznapok során általánosságban éppúgy próbálod őrizni, mint a magánéletedben. Nehezen alkalmazkodsz, különösen hosszútávon, arra pedig esélyt sem adsz, hogy mások mondják meg, mit csinálj. Ez sokszor megnehezíti az életedet, mégis büszkeséggel tölt el, hogy ennyire önálló érdekeket, értékeket képviselsz, és örömmel mutatod meg másoknak a saját nézőpontodat. Tárgyilagos, elfogulatlan vagy, becsületben pedig verhetetlen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Amennyiben a Holdjegyed Halak, úgy alapvetően a többi bolygód fogja meghatározni, milyen irányba sodor az élet. Mivel téged alapjaiban határoznak meg az érzelmeid, mindig erős hatást gyakorol rád a környezeted. Lehet, hogy mások számára menedéket, inspirációt, felüdülést nyújtasz, köszönhetően annak, hogy melegszívűen tudod támogatni őket. Ám ekkora esély van arra is, hogy a valóságtól elrugaszkodva, görcsösen próbálsz menekülni a mindennapok és az érzelmeid elől. Sőt, megeshet az is, hogy egész életedben a két véglet között lavírozol attól függően, küszködsz-e éppen valamilyen érzelmi válsággal. Ábrándos, de jó lelkű ember vagy, akit nagy képzelőerővel és művészi érzékkel áldott meg a sors.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma rendre arra kényszerülhet kedves Halak, hogy több dolgot is csináljon egyszerre, s ez nagyban csökkentheti hatékonyságát, pontosságát. Ne boruljon ki, ha sikertelennek érzi magát, hisz mindenki hasonló cipõben járna, ha olyannyira túlterhelt lenne, mint most ön!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: