A horoszkóp szerint mindenki másban jó. Mindenki másként éli meg az anyaságot. S mindenkinek picit mást jelent a gyermekével való törődés. Ilyen édesanyák a csillagjegyek? Te is így érzed?

Édesanyának lenni talán a legcsodálatosabb „adomány”, amit nőként megélhetsz minden nehézségével és örömteli pillanatával együtt. Gyermeked iránt sosem múlik el a szereteted, s persze tőle is ugyanezt az önzetlenséget kapod.

S vajon miben vagy igazán különleges és más mint a többiek? A horoszkóp szerint ilyen édesanyák a csillagjegyek. Íme a legszebb és legértékesebb tulajdonságaid. Van mire büszkének lenned!

Kos

A legjobb lenne, ha hétfőn csendben, magadban dolgoznál. Ha megteheted, maradj inkább otthon, s akkor tényleg nem zavarhat meg senki. Ma ugyanis semmi kedved beszélgetni, de könnyen félre is érthetnek a többiek. Utóbbi esetén biztosan bosszankodnál, hogy mégis mit nem értenek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-12-16

Bika

Azt veheted észre már hétfőn, hogy sokkal egyszerűbb a dolgod. Talán kevesebben vannak most körülötted, kevesebb az egyeztetés, vagy valamiért egyszerűen csak flottabbul halad minden. Szóval, ez a mostani változás inkább segít, mintsem akadályozna téged. Legyél érte hálás.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nincs könnyű dolgod hétfőn. Egyre inkább azzal szembesülsz, hogy bármit mondasz, nem értik a többiek. Próbálj a lehető leghiggadtabb maradni, hiszen ez még csak a kezdet. S ha kell inkább háromszor, ötször ismételd el ugyanazt, mintsem felkapd a vizet, s kiabálj a többiekkel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: