Bika

Bika aszcendensednek köszönhetően stabilitást nyújtasz az emberek számára, miközben biztonságot, higgadtságot árasztasz feléjük. Amennyire könnyen támaszkodnak rád szeretteid, annyira nehezen alkalmazkodsz ahhoz, ha valamilyen változás történik az életedben, csak kínszenvedéssel tűröd, ha újra kell gondolnod a terveidet. De olyan vagy, mint egy nyugodtan csörgedező patak: lassan, nyugodtan, de biztosan haladsz a céljaid felé.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamos vagy rá, hogy megmakacsold magadat, ekkor nem akarsz senkivel sem szóba állni, befordulsz, míg le nem higgadsz teljesen. Mindig a tartósra, a biztosra törekszel, ezért nem jellemzőek rád a futó kalandok, vagy éppen a felszínes barátságok.

Íme, a legképmutatóbb csillagjegyek – Te benne vagy a négyesben?

Jó tanács az aszcendensedtől: Ne ragaszkodj mindig a múlthoz, a régi megszokott dolgokhoz, és vedd végre észre, ha változtatnod kell!

Ikrek

Az Ikrek aszcendens sokoldalú személyiséget takar, olyasvalakit, aki legalább két ember energiájával rendelkezik. Állandó sürgölődsz, mindig úton vagy, sokat beszélgetsz, kérdezel, kíváncsiságod kimeríthetetlen – akárcsak energiakészleteid. Nyitottságodból következik, hogy könnyen kötsz új ismeretségeket, barátságokat, de ebből adódik az is, hogy nehezen maradsz meg egy partner oldalán.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamos vagy rá, hogy túlbonyolítsd a dolgokat, és szertelen természeteddel annyira megzavarod a családtagjaidat, ismerőseidet, hogy ők rendszeresen rádöbbennek: egyáltalán nem ismernek téged. Szellemi és fizikai mozgékonyságod idősebb korodra is megmarad, még ekkor sem fogod úgy érezni, hogy teljesen révbe értél, és mindent, amit akartál, megismertél.

Jó tanács az aszcendensedtől: Semmi rossz nem adódik abból, ha időnként hátradőlsz! Különösebb elfoglaltság nélkül is tartogathat újdonságokat az élet.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-16

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: