Rák

A Rákok minden esetben nagyon magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, empatikusak és mindig jók a megérzéseik. Érzelmes életükből, felfogásukból adódik, hogy alapvetően hangulatemberek, de még rossz napjaikon is erős merítenek családjukból, gyermekeikből. Nem túl magabiztosak, gyakran az önbizalmuk sem éppen kiemelkedő. Emiatt rendszeresen igyekeznek elkerülni azokat a helyzeteket, amikben lelkileg sérülhetnek, nem konfrontálódnak, kerülik a nézeteltéréseket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyan mindig lehet rájuk számítani, ők ezt az érzelmi stabilitást pontosan ugyanúgy igénylik, lételemük a családjuk, párkapcsolatuk, otthonuk. Rossz tulajdonságuk, hogy hajlamosak az önsajnálatra és a befelé fordulásra. Mivel érzelmi szinten működnek, azokkal zsarolni is képesek.

Csillagjegyek, akiknek a legjobb egyedül

Jó tanács az aszcendensedtől: Lelki erőddel meg tudod váltani a világot, feltéve, hogy végre elkezdesz hinni magadban!

Oroszlán

Az Oroszlán aszcendens szülöttei valódi optimisták, ők mindig a napot látják, nem pedig az árnyékot, a lehetőséget, nem pedig a bukás esélyét. Kitartóak, önállóak, lendületesek és szívesen vállalkoznak akár ismeretlen, új dolgokra is. Mindig ügyelnek megjelenésükre, megítélésükre, ugyanis nagyon fontos számukra, mit gondol róluk környezetük – akkor is, ha ezt szívesen letagadják, hiszen nem méltó személyiségükhöz. Melegszívűek, kedvesek az emberekkel, és általában adakozóak, jótét lelkek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Azonban áteshetnek a ló túloldalára, és úgy beképzeltté, arrogánssá, túlságosan is hiúvá, nárcisztikussá válhatnak. Nagyon nehezen viseli, ha megkérdőjelezik eredményeiket, képességeiket, vagy külső, belső tulajdonságaikra megjegyzést tesznek.

Jó tanács az aszcendensedtől: Senki sem tökéletes – te sem! Ha a hiba lehetőségét elfogadod, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz az életed.

Kos a Kossal, Rák a Rákkal? Ezt kell tudnod, ha azonos csillagjegyű pasival jársz

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: