Skorpió

Meglehetősen szélsőséges ember vagy Skorpió aszcendenssel, úgyis mondhatnánk, a végletek jegyében születtél. Te nem ismered az arany középutat: nálad a szerelem-gyűlölet, a barátság-ellenség és a boldogság-szomorúság is kézen fogva jár. Nagyon mélyen megélsz minden érzelmet, emiatt van az, hogy ha valami rosszul sül el, te nem nyugszol addig, míg bosszút nem állsz. Úgy véled, nincs lehetetlen, és ennek megfelelően kifogyhatatlan mennyiségű energiával, kitartással rendelkezel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebből adódik néhány negatív tulajdonságod, ugyanis hajlamos vagy az erőfitogtatásra, amit ráadásul kivetítesz másokra. Megjelenéseddel, fellépéseddel már eleve félelmet tudsz kelteni az emberekben, sokan inkább háttérbe vonulnak, vagy meghunyászkodnak jelenlétedben. Ez téged általában elégedettséggel tölt el, de ezt a környezeted nyilván máshogy értékeli.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-09-17

Jó tanács az aszcendensedtől: Ha energiáidat gyógyításra, mások megsegítésére fordítod, akkor még a legjobbak közül is kiemelkedhetsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

A mai nap, az élet több terültén is nagy szüksége lehet önre a környezetében élõknek, így garantáltan nem fog majd unatkozni, kedves Bak. Ha sikerül kitartania, s mindenhol derekasan helytállnia, akkor nem marad majd el a méltó elismerés és jutalom sem!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas aszcendensű emberek alkotókészsége nagy, leginkább az tölti el örömmel őket, ha teremthetnek. Teljesen mindegy, hogy ez egy ínycsiklandó sütemény, vagy egy új cég, a lényeg az alkotás öröme. Igazságérzetük nagyon jelentős, nem nyugszanak, amíg a végére nem járnak a dolgoknak, és egy-egy probléma után hónapokig filozofálnak, hogyan segíthetnének azokon, akiket sérelem ért. Könnyen lelkesednek, de nem mindig kitartóak, gyakran szükségük van bátorításra, támogatásra. Örömmel utazgatnak, és szívesen fedeznek fel minden újdonságot, amit a környezetük, vagy akár saját személyiségük tartogat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rossz tulajdonságuk, hogy nem viselik el a kritikát, nagyon nehezen veszik, ha mások gyengének titulálják őket – márpedig vélt, vagy valós hibáik felemlegetésekor automatikusan erre következtetnek.

Jó tanács az aszcendensedtől: Csodálatos képességeidet csak akkor tudod kamatoztatni, ha nem felejted el, mi az a szerénység és az alázatosság.

4 ok, amiért a május a legrosszabb hónap a szerelmesek számára

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: