Szűz

A Szűz aszcendensű emberek mindig racionálisak, állandóan elemeznek, analizálnak, folyton jár az agyuk. Szorgalmasak, szívesen tanulnak, örömmel dolgoznak. Helyes ítélőképességüknek köszönhetően egyenes úton haladnak a cél felé, egyértelműen szellemi szinten mozognak. Nem csak akkor, ha munkáról van szó! Számukra csak akkor lehet valódi a szerelem, vagy éppen a barátság, ha eszméiket egyeztetni tudják társaikkal. Mivel maximalisták, mindig a legjobbra törekszenek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ebből adódik kritikai hajlamuk, amit mások felé előszeretettel gyakorolnak, azonban önmagukkal szemben nem mindig ennyire szigorúak. Azt legalábbis nehezen tűrik, ha őket véleményezik. Rossz tulajdonságuk közé tartozik, hogy hajlamosak az egészség-és tisztaságmániára, illetve, hogy időnként túlságosan sokat vacillálnak döntésmeghozatal előtt.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-18

Jó tanács az aszcendensedtől: Nem minden tett, gondolat mögött van hátsó szándék, te se vessz el a részletekben!

Mérleg

Igazi társas lény, a mérleg aszcendensű embereket viseli meg a legjobban az egyedüllét. Ez nem csak a szingliséget jelenti, hanem úgy általában az emberek távolságát. Könnyen teremt új kapcsolatokat, hiszen nyitottkedves személyiség, aki harmóniában él önmagával – legalábbis maximálisan törekszik erre. Nem egyszerű vele összeveszni, már csak azért sem, mert saját nyugalmát éppolyan fontosnak találja, mint hogy környezete békében éljen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyorsan alkalmazkodik, könnyen köt kompromisszumot, ami miatt sokan gyengének ítélik meg, vagy azt gondolják róla, hogy meghunyászkodó személyiség. Erről persze szó sincs, de a mérlegeknek figyelniük kell, hogy ne hajtsák igába a fejüket, ne hagyják, hogy mások kényük-kedvük szerint irányítsák őket.

Jó tanács az aszcendensedtől: Ha időnként úgy érzed, egyedül maradtál, itt az idő arra, hogy még jobban megismered önmagadat és eldöntsd, mit is szeretnél igazán!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: