Még az égen is helyreáll a rend és a harmónia. Ritka égi eseményt jelez a horoszkóp, az elkövetkező napokban ugyanis hat bolygó tartózkodik a saját jegyében, ami kétségtelenül bámulatos összhangot, csoda szép időszakot ígér a csillagjegyeknek. Íme a kihagyhatatlan részletek.

Június 21. és július 4. között úgy tűnik, végre helyre áll a rend az égen is. Ritkaságnak, valódi különlegességnek számít, hogy 5 bolygó 15 napon keresztül a saját jegyében járjon, amelyekhez hatodikként a Hold is csatlakozik, amikor június 4-én 18 óra 16 perckor, saját jegyébe, a Rákba lép.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, akik a leggyakrabban csalódnak a szerelemben: Nekik mindig azok kellenek, akiket nem kaphatnak meg

Az asztrológiában minél ritkább egy esemény, annál nagyobb a hatása. Tavaly ősszel történt hasonló, de akkor a gyors és illékony Hold volt a „rendcsapat” ötödik bolygója, némiképp illékonnyá téve az égi harmóniát is. A rend ez esetben azt jelenti, hogy a te életedben is rend lesz, vagyis valóban helyükre kerülnek dolgok.

A bolygók pontosan leírják, mely területeken számíthatsz rendre az életedben:

  1.  Vénusz a Bikában = ízlés, szépség, jólét, egészséges érzékiség, szeretet;
  2. Merkúr az Ikrekben = gyors felfogás, tanulékonyság, kíváncsiság, szellemi frissesség;
  3. Jupiter a Nyilasban = igazság érzet, lojalitás, erkölcsi értékrend, nagyvonalúság;
  4. Szaturnusz a Bakban = kellő becsvágy, kitartó, céltudatos karrierépítés, szigor, fegyelem;
  5. Neptunusz a Halakban = az unió mystica, egységélmény, együttérzés, intuíció
  6. Hold a Rákban = a család prioritása, szülők tisztelete, családi fészek melegsége

Minden csillagjegy esetében kicsit más formában, más hangsúllyal jelennek meg ezek az értékek. A horoszkópból természetesen az is kiderül, nálad hol és hogyan.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

KOS

Kos jegyűként kifejezetten jó neked, mert az ötből négy bolygót konkrétan a javadra fordíthatsz: a Vénusz a pénzügyeidben mutat kedvező tendenciát, a Merkúr a tanulásban, a kommunikációban, az utazásban előnyös, a Jupiter lelkesít hosszú távú terveidben, míg a Szaturnusz a ranglétrán segít feljebb, ha eltökélt vagy. Egyetlen bolygót lesz nehéz értelmezned: a Neptunuszt. Lehetnek furcsa álmaid, előfordulhat, hogy gondolsz valakire, és felhív az illető. Ne ijedj meg ezektől, sőt, biztos lehetsz , hogy választ kapsz a misztikus eseményekre is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Bika jegyűként számodra ajándék lesz ez a bő két hét, mert bolygód, a Vénusz a Bikában harmóniát és szerencsét hoz neked. Olyan, mintha éhezés, nélkülözés és megpróbáltatások után végre lefürödhetnél, tiszta ruhát vehetsz fel, és jól lakhatsz. A Szaturnusz garantálja, hogy semmit nem kapsz érdemtelenül. Neptunusz baráti gratulációt, együtt ünneplést szimbolizál. Csupán a pénzügyeidre kell ügyelned, míg a Merkúr a bevétel oldalon felelőtlenséget, Jupiter a kiadás oldalon nagyzolási mániát jelez, épp ezektől kell most tartózkodnod…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Ikrek jegyűként nemcsak a születésnapodat ünnepelheted, hanem az öt bolygó rendkívüli hatását is. A tőled megszokott módon, élvezetesen társalogsz (Merkúr), mindenki szívesen hallgat téged, de valaki különösen vonzónak talál (Jupiter). Jók az esélyek, hogy ez a vonzalom kölcsönössé váljon, csak arra kell vigyáznod, ne keveredj titkos viszonyba. Sajnos a Vénusz ez utóbbiban intenzív csábítást mutat. Közben a jövővel kapcsolatos elképzeléseid kicsit összekuszálódhatnak. Ne aggódj, hamarosan kitisztul a kép…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Rák jegyűként nem maradsz ki semmi jóból. Mind az öt bolygó (Vénusz, Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz) erősen hat az életedre. A Vénusz jó barátokat, szövetségeseket, a Neptunusz mély, belső intuíciót, a Szaturnusz erős, biztonságot nyújtó kapcsolatot ígér. Csupán a Merkúrra és a Jupiterre kell picit odafigyelned, előbbi pletykát, indiszkréciót mutat, utóbbi lustaságra, elhízásra hajlamosít, megbetegíthet. A koktélcseresznye a tortán, amikor  június 4-én 18:16-kor bolygód, a Hold hazatérve hálával tölti meg a szívedet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: