Ikrek

Nem rossz dolog a kíváncsiság, de te képtelen vagy gátat szabni neki. Az érdeklődésed röviden és tömören mindenre kiterjed, de arra esélyed sincs, hogy valamiben igazán elmélyedj: mindenbe csak belekapsz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen szó párkapcsolatról, munkáról, vagy akár tanulmányokról, te rendszeresen csak a felszínt kapirgálod. Az első nehézségek után gyorsan megfutamodsz, de persze mindig kidumálod magadat – hiszen állandóan jár a szád.

Napi Karmahoroszkóp április 09. csütörtök – Hallgass a megérzéseidre és cselekedj azok szerint!

Annyira izgága és nyughatatlan vagy, hogy mások abban is elfáradnak, ahogy néznek, te viszont nem is segítesz, hogy felvehessék veled a tempót.

Rák

Az egyik legérzelmesebb jegy vagy, és ezt sűrűn be is mutatod: mindenen képes vagy megsértődni, duzzogni, agyalni. Sokszor csak érleled magadban a problémákat, miközben a környezetednek fogalma sincs, már megint min akadtál fenn – egészen addig, amíg a nyakukba nem zúdítod csőstül az egészet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Állandó megfelelési kényszered van főleg az anyaságot és a párkapcsolatodat illetően, képtelen vagy felismerni, ha valami nem működik, vagy ha valamiben hibáztál. Az ideális látszatra túlontúl sokat adsz, és ezzel sokak szemében képmutatóvá válsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: