Mérleg

Alapvetően kedves jegy vagy, de a harmónia-mániád az ismerőseid, szeretteid idegeire megy. Az életedben mindennek tökéletesen kell üzemelnie, különben olyan letargia lesz úrrá rajtad, hogy egyenesen elviselhetetlenné válsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Persze rendszeresek az ilyen hullámvölgyek az életedben, mert ahhoz határozatlan vagy, hogy bármi komolyabbat tegyél a saját érdekedben. A problémákon rendszeresen keseregsz, de folyton másoktól várod a megoldást és a támogatást, mert egyáltalán nem bízol magadban.

Keddi Horoszkóp 2023-11-14

Skorpió

Nem bírod elviselni, ha valaki nem hajt fejet előtted, szinte úgy érzed, az egész világot uralnod kell. Nem válogatsz az eszközökből, ha valaki nem hajlandó elismerni a felsőbbrendűségedet: te bizony kegyetlenül átgázolsz mindenkin a céljaid érdekében.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Becsületedre váljék, hogy a szeretteidért mindenre képes vagy – legalábbis addig, amíg nem bántanak meg. Ekkor nem csak veszekedni kezdesz velük, hanem kicsinyes bosszút forralsz ellenük. Gyakran éveket is képes vagy várni, hogy oda szúrj, ahol a legjobban fáj, majd kárörvendően kacarássz a – jól észrevehető – háttérben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: