Nyilas

A párkapcsolataid gyakran zátonyra futnak, ugyanis nem vagy az a hűséges típus – bár szereted ezt elhitetni magadról másokkal.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valójában nem igazán vagy képes arra, hogy őszintén elmélyülj a kapcsolatodban, mert mire idáig juthatnál, megijedsz a kötelezettségektől, és másnál éled ki a szabadság iránti vágyaidat.

Nem bízol a párodban? Nézd meg mit mond csillagjegye a hűségéről!

A látszat minden téren nagyon fontos számodra, igyekszel fenntartani a rólad kialakított képet, és ezért hajlandó vagy akár a gyűlölt ellenségeiddel is jópofizni.

Bak

Nem kell messze menned, ha szükséged van egy kis pesszimizmusra, ugyanis annyira a negatív oldalát látod a világnak, hogy melletted még a legoptimistább emberek is lelohadnak. Ha éppen nincs problémád, akkor keresel, és folyamatosan találsz okot a szenvedésre.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A párkapcsolataidat illetően alig-alig vagy képes elköteleződni, bár ennek legfőbb oka az, hogy a partnereid gyakran képtelenek kivárni, amíg feloldódsz, és legalább kicsit megmutatod az igazi énedet – neked ez ugyanis évekbe telik. Folyton a munkádba menekülsz, maximumra fejlesztetted a rendmániát és túlzásba vitted a precízséget.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: