Vízöntő

Senki más nincs, aki ennyire sajátosan látná a világot, így aztán meg is van a magyarázat arra, miért érzed magadat rendszeresen kívülállónak: tényleg az is vagy.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokszor többet gondolsz magadról, mint kellene, amolyan kitaszított, átlagon felüli emberként tudod elképzelni magadat, pedig csak arról van szó, hogy egyszerűen nem vagy hajlandó azonosulni másokkal, a nézeteikkel.

Vasárnapi Horoszkóp - Néha nem lehet elkerülni a kisebb

Szeszélyes vagy, nem tudsz elköteleződni és folyton azt várod, hogy majd mások alkalmazkodnak hozzád, miközben a legkisebb hajlandóságot sem mutatod a kompromisszumokra.

Halak

Számodra szinte csak az érzelmek léteznek, minden mást figyelmen kívül tudsz hagyni – talán mondani sem kell, hogy ez nem segíti elő a racionális döntések meghozatalát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hajlamos vagy a megalkuvásra, csak hogy ne kelljen konfrontálódnod, de még így sem tudsz épeszű döntéseket hozni.

Gyakran észre sem veszed, hogy folyton mások irányítanak, annyira igényled a háttérszelet. Állandóan változik a hangulatod, el vagy varázsolva, egész nap álmodozol. Nincs saját véleményed, rendszeresen a fantáziába, vagy a művészetbe menekülsz a valós feladatok, problémák elől.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-02

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: