Oroszlán

Ha a hiúság ölne… A végletekig képes vagy szerepet játszani, csak hogy ne sérüljön az egód, az általad kialakított kép saját magadról. Gyakran olyasmire vagy büszke, ami nem is a te érdemed, csak a részese vagy – a csodálatot mégis hiúan bezsebeled. Képtelen vagy elviselni a kritikát, akkor is vérig sértődsz, ha abszolút jogos a véleményezés.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Uralkodni próbálsz a környezeteden, irányítani akarod a párkapcsolatodat és a barátaidat, de azonnal fellázadsz, ha valaki ezt nehezményezi. Elvárod, hogy kiszolgáljanak, körbeugráljanak mások, és ezt persze olyan örömmel tegyék, mintha még te tennél nekik szívességet.

Csütörtöki Horoszkóp - Lehet, hogy más elképzelései vannak a jövő kapcsán, mint...

Szűz

Szörnyen távolságtartó és rideg vagy, gyakorlatilag esélytelen, hogy megnyílj másoknak és bárkit is közel engedj magadhoz – de persze hagyod, hogy az emberek hosszasan dolgozzanak ezen a projekten és keressék a kegyeidet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipikusan olyan ember vagy, aki másokban a szálkát is észreveszi, de a saját szemében a gerenda sem tűnik fel neki: képtelen vagy elviselni a kritikát, viszont a negatív véleményeket örömmel osztogatod. Szőrszálhasogató vagy és az őrületbe kergetsz másokat a tökéletességmániáddal.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: