Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Szerelem: Rengeteg csábítás érheti a munkahelyén, de ön csak koncentráljon a munkájára. Az efféle kollégákkal folytatott afférból több baja származhat ugyanis, és csak nagyon kevés öröm. Különösen akkor, ha már párkapcsolata van, kár lenne kockáztatnia a biztonságát (még az online flörtölés is tilos!).

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A júniusi ég és illatok csalogatóak ugyan, de csalafinták is egyben. Inkább sétáljon egy kicsit a szabadban kedvesével, ha unja már szobafogságot, és lépjen fel ön csábítóként. Most a legjobb formáját tudja hozni, csak ne legyen túl rámenős. Inkább a szép, bűvös szavak erejében bízzon!

Karrier: A munkáját élvezi, és kicsit a hivatásába is mintha szerelmes lenne. De az is lehet, hogy egy konkrét személy iránti vonzalom az, ami a munkahelyén tartja önt. A legjobb: a kellemeset a hasznossal ötvözheti (ha nem foglalt a szíve).

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szerelem: Hívja a szerelem: eljött az idő a nagy érzelmekre. Ha még nincs társa, de a közelében, talán éppen a munkatársai közül kiszemelt már valakit, akkor most olyan elhatározásra juthat vele kapcsolatban, hogy semmi nem állítja meg önt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Avagy éppen ellenkezőleg: önt szemelte ki valaki, és az illető rohan bele a vesztébe, azaz az önnel való nagy szerelmi kalandba. Lehet ez halálos szerelem is, de ne ijedjen meg, nem lesz gyors lefolyású. Azaz hosszú szép éveket tölthetnek együtt.

Karrier: A munkahelyi kötöttségek most valósággal rabláncra fűzik. Úgy érezheti, nincs esélye a szabadulásra. De, amit készít, az most nagyon szép lehet. A Vénusz segíti önt az esztétika terén.

Hétfői Horoszkóp - A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: