Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerelem: Önök nagyon mélyen szeretik egymást a kedvesével. Ez még akkor is így van, ha valami miatt nagyon sokat vitatkoznak. Valójában egy sorsszerű nehézség adódik most az életükben, mely megmérgezheti, de tönkre azért nem teheti a kapcsolatukat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Vízöntõ, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legvalószínűbben az otthonnal, vagy a családdal kapcsolatos ez a gond. Ezen a héten azonban hirtelen valamilyen okos ötlettel javíthatnak a helyzetükön. Akár új otthonra is lelhetnek, ami feldobja a hangulatukat. Kezdjenek el komoly terveket szövögetni!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Karrier: A munkáját, a pozícióját kicsit állóvíznek érezheti. De ahelyett, hogy ezen rágódna, inkább örüljön annak, hogy ez így van. A lehetőségei nem tűntek el, csak jobban le kell nyúlni értük a mélybe és harcolni.

Halak (II. 20.–III. 20)

Szerelem: Uralkodó bolygója a Vénusszal kapcsolódik ezen a héten: keresve sem lehetne találni szebb szerelmi fényszöget. Ráadásul mivel a Neptunusz is fényszöget vet e párosra, az illúziókban sem lesz hiány. Néha talán túl sok is a reménység és álomvilág, ami most hatalmába kerítheti.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

De éppen ez a szép a szerelemben: túlzás, amely elszakít a valóságtól. Minél reménytelenebb ez a szerelem, ezért aztán annál szebbnek élheti meg. Szárnyaló fantáziája messzire viheti. Egy barátjába is belebolondulhat.

Karrier: Ha az érzelmek terén el is száll egy kicsit, annál inkább két lábbal tud állni a földön, ha a hivatásáról van szó. Nagyon bölcs döntéseket hozhat ezen a héten, melyek megnövelik a bevételeit.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-12-14

 

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: