Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerelem: Az ön számára végre eljött a szerelem ideje. Szépnek és okosnak láthatja most önt bárki, aki csak önre néz. A vonzalom nemcsak az újonnan megismert emberek szívében kelhet életre, de egy régi kapcsolat is felelevenedhet, új erőre kaphat a szívében. Még úgy is, hogy annak idején ez nem volt egy felhőtlen, pláne nem szerelmi kapcsolat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A régi ellenségesség is esetleg teljesen meglepő fordulatot vehet. Lehet, hogy mindig is titkolt vonzalom volt az utálat mélyén?

Vasárnapi Horoszkóp 2021-08-29

Karrier: Főnöki dicséretben nem lesz hiány: úgy látszik, a feljebbvalói szívébe is sikerült belopnia magát. A jó ötletei jó fülekbe jutnak el, és támogatókra találhat. A szorgalma miatt dicséretben, juttatásban részesülhet.

Bak (XII. 22.–I. 20)

Szerelem: Uralkodó bolygójának hála most olyan tisztán látja a szerelmét, magát és a kedvesét, az egész kapcsolatukat, mint még soha. Szerencsére, ez nem elég indok ahhoz, hogy az illúzióit feladja, de valahogy hozzá tudja igazítani a valósághoz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerencsére, mert a szerelem életterületén járó bolygók hatásai kétesélyesek: egyrészt nagyon jó ötletekkel áldják meg, másrészt viszont túl könnyen hozhat hirtelen meggondolatlan döntéseket. Szóval teljes a káosz és a rend is: szerelmes, ez kétségtelen.

Karrier: Most végre hosszú távú okos döntéseket hozhat, és jelentősen stabilizálhatja a helyzetét. A bölcsesség és mélység bolygói a nyelvtanulásban, vagy külfölddel kapcsolatos ügyekben is segítik.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlán ajtaján bekopogtathat az ex egy második esélyért.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: