Mérleg (IX. 24.–X. 23)

Szerelem: Ha úgy érzi, hogy elkerüli önt a szerelem, akkor valójában arról van szó, hogy nagyon is mélyen érez. Ez a mértékű, vagy inkább mértéktelenségű szerelem már akár fájó is lehet, nem csoda, hogy a lelke inkább letagadja. Persze ez csupán a hétköznapokban lehetséges. Az éjszakái tele vannak érzésekkel, álmokkal.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Valamit elmulasztott, amit legalább az éj sötét óráiban pótolnia kell. De ha sikerül napfényre hozni lelke legmélyebb zugainak rejtelmeit, akkor megélheti a szerelmet. Minden visszahozható.

Keddi Horoszkóp 2023-08-01

Karrier: Uralkodó bolygójának hátráló mozgása valamiféle frusztráló érzésre enged következtetni. Talán attól tart, hogy nem értékelik önt kellőképpen. Ez nincs így, de önnek is több önbizalmat kell mutatnia.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szerelem: Ha szeretetre vágyik, akkor szeretetre méltóan is kell viselkednie. Elsősorban kedves szavakkal és gesztusokkal mutathatja ki a kötődését és a jóindulatát. Ha kedvességgel megpuhítja a szerelmét, akkor már tényleg bármit elérhet nála, de a sértődöttség, harag, a régi sérelmek felemlegetése semmire nem vezet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet megbeszélni a bajokat. De ehhez is nagyon kedves hangot kellene megütnie.

Karrier: Nagy fába vágta a fejszéjét, amit most nyomasztó tehernek érezhet. Ne aggodalmaskodjon: hamarosan úrrá lehet ezeken a terheken. Találhat valakit, aki leveszi a válláról egy részét. Lesznek segítői.

Pénteki Horoszkóp 2024-01-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: