Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Bár most inkább az okosság és az ész vezérli, azért a szerelmeket és az érzelmeket sem kell kihajítania a repertoárjából, ahogy azt a hátráló Vénusz jelzi. Csak ne kérdezgessen túl sokat a kedvesétől!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A kérdéseket már nyomozásnak, gyanakvásnak érezheti, és ha nincs is mit takargatnia, akkor is elkezdhet félni attól, hogy valamit talán rosszul csinált. Ezzel kihívhatja maga ellen a sorsot: a végén lesz oka a gyanakvásra. Ne tegyen végletes kijelentéseket!

Karrier: Itt az ideje, hogy szélesítse a látókörét, hogy nyitottabb legyen új módszerekre, értékelje mások ötleteit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a sajátjait éppen háttérbe kellene szorítania. Legyen minél kreatívabb a munkájában is!

Rák (VI. 22.–VII. 22)

Szerelem: Bizonyos értelemben sötéten láthatja most a szerelmi életét. Mégis ugyanakkor egyre világosabban. Megélheti ezt kiábrándulásként is, de még valószínűbb, hogy az esetleges csalódások az ön tüzét csak még inkább fokozni fogják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Alighanem most már szerelem szerelemről van szó. Valóban: minden nehézség csak az érzelmek mércéjét adja. És ön nem bukott el ezen a megmérettetésen: ön aztán igazán és mélyen tud szeretni. Így aztán a szerelmét nem is lehet legyőzni.

Karrier: Ön mindig is sokat köszönhetett az emberi kapcsolatainak: a karrierjét most is akkor tudja tovább építeni, ha jó emberek ismeretségét keresi, és rendszeresen kapcsolatban is marad velük. Nem is puszta érdekből.

A Vibráció törvénye: Ez az Univerzum legfontosabb törvénye!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: