Májusban született férfi


Valódi erős egyéniség, nagyon magabiztos és véghez is viszi a terveit. A családjával rengeteget törődik, kívülálló emberek azonban nem nagyon érdeklik. Csak nagyon kevés embert enged közel magához, nincs is nagy baráti köre, de ez nem is baj. Gyorsan átgondolja a dolgokat, ezért szinte bármit könnyedén megold. Vezetőegyéniség, de a párjára tanácsait elfogadja. Nagyon kitartó, számára szinte nincs megvalósíthatatlan, nagyon dolgos. Vicces és kedves ember, de néha nagyon makacs.

Társaságkedvelő, független alkat, soha nem unatkozik. Makacs, és odaadó, mindig megpróbál másokon segíteni. A közömbös embereket nehezen tudja tolerálni. Az egyik legbosszantóbb negatív tulajdonsága, hogy mindenkivel nagyon bizalmatlan.

Csütörtöki Horoszkóp 2021-10-14

A májusban született férfi nem szereti ha vesztegetnie kell az idejét, neki nagyon fontos, hogy határozottan és gyorsan reagáljon, mindig a probléma lényege érdekli. A türelmetlensége és az ambíciója mindig arra készteti, hogy ellenőrizze az adott szituációt, de tisztában van a saját határaival. A kollégái szeretik őt és jó kapcsolatban vannak vele, mert ő mindég segít, ha kell még akkor is, ha valami apró és értelmetlen dologról van szó.

Nem szeret sokat magyarázkodni, az ő legfontosabb tulajdonsága az hogy gyorsan reagál és megérti a dolgok lényegét. Az őt körülvevő emberekkel kedves és megértő, a rokonokkal is barátságos. Sikeres és tekintélye van a munkahelyén. Türelmetlen, de szeret vezető lenni. Nagyon bízik a saját erejében, humoros és cinikus is egyben.

Az élet nem unalmas számára. Analitikus gondolkozású, makacs de elkötelezett kolléga. Próbál segíteni a körülötte lévőknek, szorgalmas, nem viseli el a nemtörődömséget. Szereti a tudományos tevékenységeket és nem vesződik el a részletekben. A rossz tulajdonsága az, hogy borzasztóan makacs, nem bízik az emberekben és mindent egyedül szeret csinálni.

Júniusban született férfi


Nehezen viseli, ha mások tanácsokat adnak neki, úgy érzi sok mindent ő tud a legjobban. Diplomatikus és tisztelettudó. Minden érdekli, ami a világban történik. Azonban nehezen viseli a kritikát és néha kiborítóan aggodalmaskodó. Ezzel szemben viszont orvoshoz nem szívesen megy. Kedves és megértő személyiség, türelmes, ezért nagyon jól bánik a családjával. A szeretteire nagyon vigyáz, számára a család a legfontosabb és ezt ki is mutatja. Jó férj lesz belőle.

Önfejű, nem érdekli mások véleménye. Tudja, hogy mit akar az életben. Nem rosszindulatú, és a féltékenység sem tölti ki az életét. Nem szereti, ha megszabják, hogy mit csináljon, imádja a szabadságot.

A júniusban született férfi szereti az egyedüllétet, nem érdekli a társaság. Ő a kollégáinál különlegesebbnek érzi magát és szereti ellenőrizni őket, de nem rosszindulatú és nem önző. Nagyon diplomatikus, tudja hogyan kell kilépnie egy kellemetlen szituációból. Jó pszichológus, könnyen elnyeri az emberek bizalmát. A családtagjai tisztelik benne azt, hogy intelligens.

Individualista, visszautasítja mások véleményét, de egy közösség jó hatással van rá. Tudja, hogy mit akar és azt is, hogyan érheti el. Diplomatikus, ismeri azoknak az embereknek a pszichológiáját akikkel kommunikál, nagyon türelmes.

Sokat olvas, könnyen meg tudja oldani az életben felvetődő problémákat. Találékony, nagyon jó gondolkodású, csapatszellemű és szereti a szabadságot. Energikus, ritkán fordul orvoshoz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: