Márciusban született férfi


Nagyon magabiztos személyiség, megértő és mindent megtesz azért, hogy elérje a céljait. A családjáért képes harcolni, bármit megtesz azért, hogy boldoggá tegye őket. A kritikát nem viseli túl jól, ha ideges, sokszor olyasmit mond, amit utána megbán. Nem szégyell bocsánatot kérni, ha hibázott. Nem vezető egyéniség, ezért nem bánja, ha a párja mellette áll, amikor nehezebb döntéseket kell hozni. A munkájában jól teljesít, de a döntéshelyzeteket nehezen kezeli.

Kellemes, kedves, és optimista. Mindig mindenre megtalálja a megfelelő megoldást. Ha ideges, akkor néha meggondolatlanul cselekszik, de végül mindent jóvátesz. Nem hibáztatható semmiért. Nem egy született vezető alkat, de, ha nagyon muszáj, főnökként is helyt áll.

A márciusban született férfi jól nevelt és kiegyensúlyozott. Mindig a legjobbra törekszik és nagyon intelligens. Nem szereti a kalandokat és a kompromisszumokat, mert nagyon érzékenyen érinti a körülötte élő emberek véleménye, ezért nehezen viseli a kritikát és a vádakat. A bölcsessége és a határozottsága a legjobb tulajdonsága, de néha feszültnek tűnhet.

Kellemes a viselkedése, határozott, nem könnyű őt megingatni. Intellektuális, nehezen köt kompromisszumokat. A kritikát nehezen viseli és azt is, ha alaptalanul vádolják. Lelkes, okos, jó megoldást talál mindenre, gyorsan reagál és határozott.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napon, nagy eséllyel, apróbb változások állhatnak be életének bizonyos területein, kedves Kos, melyek váratlanul érhetik. Mindettõl függetlenül, ne zárkózzon el elõlük, sõt, ha teheti, mielõbb tegye magáévá õket, s álljon az élükre!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Amikor nincs jó kedve meggondolatlan dolgokat mond, amit később megbán. Általában korrekt és fegyelmezett. Nem akar feltétlenül vezetővé válni, de ha szükséges akkor jó vezető válik belőle. A siker garantált.

Áprilisban született férfi


Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiség. Kerüli a konfliktusokat, így a párkapcsolati problémákat és a családi gondokat is inkább szép szóval próbálja megoldani. Nagyon dolgos és határozott. A tisztaság fontos a számára, nehezen viseli, ha nem ragyog a lakás. Alapvetően kedves ember, de mikor feszült, akkor könnyen megbánt másokat, pedig ő aztán tényleg nem akar veszekedni. Aki értékeli a személyiségét, annak boldog élete lesz vele. A családjáért mindent megtenne, remek apa és jó férj.

Ilyen menyasszonyi ruha passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Inkább a tettek, nem a szavak embere. Perfekcionista alkat, éppen ezért komoly sikereket érhet el a szakmában. Ambíciós, csendes, szorgalmas, és lelkiismeretes. Általában kikéri a házastársa véleményét, de a nagy dolgokban mindig egyedül dönt.

Az áprilisban született férfi jóindulatú, a tettek embere és nem a szavaké. Szereti azt amit csinál és mindig a legjobbra törekszik. Bármit is kezd el tanulni ő lesz a legjobb abban amit csinál és a legjobb kapcsolatot alakítja ki a kulcsfontosságú kollégákkal. Szereti az ápolt nőket, amikor a felesége konfliktusba kerül valakivel ő akkor is megvédi, ha tudja, hogy nem a feleségének van igaza.

Jóindulatú, keveset beszél inkább a tettek embere. Nagyon jó szakember, ambíciói vannak, nyugodt, szorgalmas és lelkiismeretes. A kisebb dolgokban átadja a döntés jogát a feleségének, de nagyobb dolgokban határozott.

Egy nőben nagyon tiszteli a tisztaságot. Nyilvános konfliktusok esetén a felesége pártját fogja még akkor is, ha annak nincs igaza.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: