Szeptemberben született férfi


Jó ember, de néha nagyon makacs. Kedves és vidám. A hangulata elég ingadozó, egyik percben még nevet, a másikban már dühös és a környezet általában nem is érti mi történt. Hamar megnyugszik, de nagyon meg tudja sérteni a szeretteit, amikor ideges. Szerető apa és férj. Fontosnak tartja, hogy a gyereki boldogak legyenek, de nagyon szigorú. A szabadidejében szívesen leül a heverőre és tévézget, de nem lusta, csak számára ez jelenti a kikapcsolódást. Boldog életed lesz vele, ha türelmes és megértő vagy, amikor rossz napja van.

Intelligens, és ambíciós, jó szervező, és vezető válhat belőle. Logikus gondolkodású, éppen ezért könnyen megteremti az anyagi jólétet. Nagyon ragaszkodik a családjához, szereti a gyerekeket.

A szeptemberben született férfi intelligens, szereti vezetni az embereket és baráti kapcsolatot alakít ki a körülötte lévő emberekkel. Nagyon határozott lehet. Ugyanakkor nagyon érzékeny a bókokra ezért néha hibás döntéseket hoz. Számára a család és főleg a gyerekek első helyen vannak.

Okos, intellektuális, ambiciózus. Sok embert képes befolyásolni, idealista.
Jó szervező és jó vezető, a munkáját tökéletesen elvégzi. Logikusan gondolkodik, az anyagi jellegű dolgait is egyedül biztosítja saját maga számára.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szereti a monoton életet, szabadidejét a tévé előtt tölti. Szeret könyveket és régi újságokat olvasni azért, hogy bebizonyítsa a kollégáinak, hogy mennyi mindent tud. Szereti a családját és a gyerekeit, szeret foglalkozni velük és nevelni őket.

Októberben született férfi


Nagyon nehezen fogadja el az új dolgokat, ezért őt nehéz rávenni, hogy kipróbáljon egy új ételt, vagy bármi mást, ami számára ismeretlen. Szereti a megszokott életét, nem szívesen változtat. Nyugodt és kedves ember, de ha megsértik, akkor nagyon lobbanékony. Nagyon tud csipkelődni, de csak akkor, ha kihozzák a béketűréséből. A családja fontos a számára, de kissé önző személyiség. Szeret időt szánni magára, ezért ne lepődj meg, ha nem törődik veled, amikor éppen meccs van a tévében. Azonban nagyon megbízható és dolgos ember.

Hétfői Horoszkóp 2022-12-12

Szkeptikus, és nagyon jó gondolkodású. Fejlett az intuíciója, de a logikai gondolkodása is. Független, és szabad gondolkodású, számos újító ötlete van. A szerelemben viszont konzervatív, és szereti a kötöttségeket.

Az októberben született férfi jólelkű és konzervatív. Jó az intuíciója és erős logikával rendelkezik. Egyenes és nem köt kompromisszumokat. Mivel ő egy őszinte ember, ezért nem tűri a képmutatást. A nőkkel szemben felelősségteljes és hűséges, ezért mindig ő a főnök a családban.

Szkeptikus és nagyon jó gondolkodású, az intuíciója és a logikája nagyon fejlett. Nem ismeri el a kompromisszumokat. Nem szereti a határokat, az érzelmei őszinték. Tiszteli a függetlenséget és a saját gondolkodását. Vendégszerető és odaadó a barátaival szemben, de konzervatív természetű.

Szabadon gondolkodik, a tettek embere és mindig győztes. Szkeptikus az új ötletekkel kapcsolatosan. A szerelemben hűséges, felelősségteljes és tudja mi a kötelezettsége.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: