Novemberben született férfi


Diplomatikus és átgondolt ember, de nagyon makacs. A munkájára odafigyel és jól is csinálja amit csinál. Az új dolgok érdeklik, szeret mindent felfedezni, ezért néha előtérbe helyezi magát. A családja nagyon fontos a számára, de ő egy szabad egyéniség, aki mindent fel akar fedezni. Ha megérted és elfogadod, akkor boldog lehetsz vele, de nem tipikusan férjnek való. Nem akar ő önző lenni, megpróbál megfelelni a családjának, de ez nehezen megy. A gyerekeit azonban nagyon szereti, még akkor is, ha azt nem mindig mutatja ki nekik.

A vitákból mindig győztesként szeret kijönni. Logikus gondolkodású, és őszinte. Néha szüksége van egy kis térre, és ilyenkor jó, ha hagyjuk, hogy egyedül legyen. Ha valaki meg akarja mondani neki, hogy mit tegyen, nagyon makaccsá, és önfejűvé válhat.

A novemberben született férfi komoly, tisztelettudó és pontos. Bárkivel megtalálja a közös hangot. Ha vitába keveredik, akkor ő mindig biztos a saját igazában és csak különleges helyzetekben lép ki a vitából. Szüksége van néha a magányra azért, hogy feltöltődjön.
A kapcsolataiban szereti a stabilitást és a családi békét. Nem szeret utazgatni, inkább otthon tölti az idejét a szeretteivel.

Diplomatikus, jó gondolkodású és komoly, mindig nagyon pontos. Szereti az őszinteséget, a vitákban ő akar nyerni. Szerencsés, a karrierjét könnyen építi. Néha szeret egyedül lenni és keveset beszél. Nem változtat az eszméin, nem szeret nyomás alatt lenni ilyenkor megmakacsolhatja magát.

Nem szereti a kalandot, a hűséges, komoly kapcsolat híve. Szereti a csendet és a családját, általában fiú gyermekei születnek. Szeret a gyerekeivel foglalkozni, nevelni őket és sok időt tölteni együtt velük.

Decemberben született férfi


Nagyon dolgos és fontos számára, hogy elérje a céljait. Kedves és hűséges típus. Mindent megtesz a családjáért, folyton azért dolgozik, hogy boldoggá tegye őket. Akkor érzi jól magát, ha a szerettei boldogak. Nyugodt, vidám és boldog életre vágyik. A szerelme nagyon fontos a számára, megértő ember, akire mindig lehet számítani. A legszívesebben a gyermekeivel tölti a szabadidejét. Boldog életed lesz vele, ha te is arra vágysz, amire ő és azon fáradozol, hogy mindenetek meglegyen.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-12

Szorgalmas, dolgos, és nagyon tehetséges. Szereti a változatosságot, és a technikai újdonságokat. Nagyon megbízható férj, mindent biztosít a családja számára. Szabadidejében leginkább a gyerekeivel van.

A decemberben született férfi nagyon szorgalmas és figyel annak a munkának a minőségére amit csinál mert szereti, ha a körülötte lévő emberek megdicsérik. Olyan alapelvei vannak amin nem lehet változtatni, pl. ha megszeret egy hobbit akkor azt egész életében szeretni fogja. A decemberben született férfiakból nagyon jó férjek lesznek, szorgalmas és házias nőt választanak, nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek nevelésére így a karrierjük a háttérbe szorul.

Dolgos és mindenre képes. Szereti a technológiai innovációkat és a változásokat az életében. Nem szeret csak úgy ülni vagy unatkozni, minőségi munkát végez.

Szereti a kreativitást és szereti, ha be van biztosítva anyagilag. Olyan hobbija lehet amely egy életre szól. Nagyon figyelmes és kíváncsi, mindent megtervez már jó előre. Figyelmes férj és mindenben segít a családjának. A szabadidejét a gyerekeivel tölti.

 

forrás:

 

 

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: