Júliusban született férfi


Nyugodt, türelmes és nagyon figyel a családjára. A szerelem és a család a legfontosabb a számára. Nem barátkozós típus, általában csak kevés embert enged magához közel. A munka tekintetében a céljaiért képes harcolni, mindent megtesz azért, hogy a családjának mindent megadjon. Általában nagyon békés és kedves, de mikor rossz napja van, néha olyasmit mond, amit nem is gondol komolyan. Örül a párja és a családja sikereinek. Nagylelkű és nagyon kedves ember, jó férj lesz belőle!

Csendes, és türelmes, de néha kissé labilis az idegállapota. Naiv, hiszékeny, és nagylelkű. Sokszor végez karitatív munkát, láthatjuk tevékenykedni egyesületekben, szervezetekben.

Náluk jobb társat sosem fogsz találni: Csodálatos szerelem alakulhat ki a következő 4 csillagjeggyel

A júliusban született férfi nyugodt, türelmes és ügyes. A világnézete duális, a fekete és fehér között nem lát más színt. Ő egy olyan személy aki nem szereti a társaságiéletet.
Néha túlbecsüli a saját erejét, de ezt azzal kompenzálja, hogy motiválja és vezeti a körülötte lévő embereket. Hűséges és jólelkű ember.

Nyugodt és türelmes, figyeli és ismeri a körülötte elő emberek lelkivilágát. Néha kiegyensúlyozatlan, makacs de határozott. Hajlamos hamar felidegesíteni magát, a dühe azonban hamar elszáll.

A világot vázlatosan érzékeli, csak fehér és fekete létezik a számára. A családja a legfontosabb a számára, hűséges, kitartó. Ha egyszer megtalálja élete szerelmét, akkor arra fog törekedni, hogy boldoggá tegye.

Augusztusban született férfi


Megfontolt és jól öltözött. Számára nagyon fontos a külső, de ez ne tévesszen meg, nem ez alapján ítél. Erős akaratú, hajlandó küzdeni az álmaiért. Semmit nem szeret elhamarkodni, ezért napokig gondolkodik a fontos döntéseken. Jó férj és apa válik belőle. Azonban néha túlságosan aggodalmaskodó, ő az aki kiköti, hogy mikorra érjen haza a gyerek és a kapuban fogja várni. Nagyon dolgos, de nem hagyja, hogy a munka uralja az életét, számára fontos, hogy minél több időt töltsön a családjával.

Így csábítsd el az egyes jegyek szülötteit férfiaknak és nőknek külön technika jár!

Imádja a családját, mindent megtesz a gyerekeiért, és a házastársáért. Nehezen köt kapcsolatot, de, ha kell hamar meg is szakítja. Kiegyensúlyozott, társaságkedvelő, igazságos. Általában hallgat a megérzéseire, szeret a középpontban lenni.

Az augusztusban született férfi jó férj és ideális szülő. Ö állhatatos és kiegyensúlyozott, jó érzésű és szereti az új dolgokat. Képes arra, hogy objektíven értékeljen minden szituációt és kész vállalni a felelősséget. A tehetsége és a jólelke miatt szeretik a kollégái és a barátai.

Ő egy igazi férfi, elegánsan öltözködik. Példás férj, szereti a családját és a gyermekeit. Nehezen köt kapcsolatokat, de könnyen búcsúzik.

Stabil, kiegyensúlyozott, kedves és békés. Gyors gondolkodású és felvállalja magát. Nagyon jó ötletei vannak és tapasztalatokkal rendelkezik, jó vezetővé válhat. Hisz a saját intuíciójában és szeret ő a legfontosabb lenni. Szereti magát pontosan kifejezni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: