Bak

A Bak aszcendensű emberek a realisták megtestesítői: alaposak, megfontoltak és utálják, ha valamit nem tudnak kézzelfoghatóvá tenni. Általában lassan döntenek, főleg a nagyobb volumenű dolgok esetében. Ez nagyrészt onnan ered, hogy mindig tudatosak szeretnének lenni, próbálnak előre látni, és a lehető legkedvezőbb helyzetet kialakítani saját maguk számára. Hajlamosak arra, hogy bezárkózzanak, kapcsolatban is csak nagyon nehezen nyílnak meg – illetve képesek rá, hogy ismét magukba forduljanak, ha bármilyen sérelmet szimatolnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kitartóak, célorientáltak annak ellenére, hogy általában élethelyzetük jóval körülményesebb a többi emberénél. Magatartásuk kissé merev, szabálytisztelő, diplomatikus, és hibájuk, hogy időnként túlságosan is a munkájuknak élnek.

Hétfői Horoszkóp 2022-04-04

Jó tanács az aszcendensedtől: Az igazi értékek és örömök jóval túlmutatnak a kézzel fogható, racionális dolgokon.

Vízöntő

Különösen eredeti látásmód, hozzáállás jellemzi a Vízöntő aszcendensű embereket. Ők mindig kreatívan döntenek és élnek, egyáltalán nem vacillálnak, mégis mindig jól megérzik, mi a helyes, melyik a leginkább járható út. Egy Vízöntő gyakran úgy gondolkodik magáról, mintha egyfajta különc lenne, aki kilóg a sorból. Ennek oka, hogy egyedi látásmódjából adódóan sok dolgot teljesen másként érzékel, mint környezete. Ebből ered egy negatív tulajdonsága, ugyanis az esetek többségében úgy véli, csak a saját álláspontja lehet helyes, mások egész biztosan tévednek.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így fennhéjázóvá, szabályszegővé válhat, esetleg a megszokottnál is jobban elszigeteli magát az emberektől. Időnként már csak azért is mást mond, vagy tesz, mint amit környezete elvár, hogy bosszantsa az egész világot.

Jó tanács az aszcendensedtől: Nincs semmi baj az átlagossal! Sőt, időnként kifejezetten megnyugtató lehet az, amit már ismersz.

Keddi Horoszkóp 2020-10-20

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: