Mérleg

Uralkodó bolygója a Vízöntőbe lép a hónap elején, ami igen felszabadítóan hathat önre. Mintha nem mulatta volna ki magát még a farsangolás idején, és még csak most kezdene belejönni a jóba. A társa akár úgy is megélheti ezt, hogy önbe bújt a kisördög (ami mellesleg nem is olyan régen meg éppen őt nem hagyta békén). A visszavágó azonban nem tudatos, és ha a kedvesének tényleg fontos az ön szerelme, akkor a maga javára is fordíthatja az ön hihetetlen életvágyát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Naggyá nőhet az ellentét az ön jelenlegi énképe, élethelyzete, és a társa igényei, változásai között. Míg ön egyre konokabb, konzervatívabb, a társának annál inkább a különcség és a szórakozások lesznek fontosak. Ha eddig ezt valamiképpen össze is tudták egyeztetni, harmóniába is tudták hozni, most ez az ellentét kiáltóvá válhat. Hacsak, ön nem ragaszkodik mégis annyira a kedveséhez, hogy megpróbálja követni őt a különcségeiben. Szabaduljon fel!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ez a csillagjegyed, inkább a barátokat választod a szerelem helyett

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: