Kos

Még egyedül: akkor is érdemes egy kicsit álmodoznod a jövőről, ha még nem találtad meg a párodat. Nagyon könnyen előfordulhat ugyanis, hogy csak rossz helyen keresgéled! Ha azonban szabadon engeded a fantáziádat, akkor könnyen érhet egy olyan “jel”, ami alapján megtalálod majd a szerelmet!
Már párban: a mai nap tökéletes lehet arra, hogy az egymás iránt érzett szerelmet magasabb szintre emeljétek – nem elsősorban a tárgyak szintjén, hanem az érzelmek és a szellemiek síkján! Nyugodtan engedd szabadjára az érzelmeidet, és engedd, hogy a nap romantikus hangulata magával ragadjon!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Drága pezsgő és fűszeres csokoládé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Még egyedül: egyáltalán nem érdemes keseregned, ha még nem talált rád a szerelem, sőt, a legjobban akkor járhatsz, ha őszintén, szívből adsz másoknak! Vállalj valamilyen önkéntes munkát, jótékonykodj, vagy egyszerűen hallgasd meg a szomorúbb, elkeseredettebb barátaidat. Minél többet adsz, annál többet kapsz majd vissza!
Már párban: bár nagyon érzéki személyiséged van, és szívesen hódolsz a testi örömöknek, most mégis akkor érezheted a legjobban magad, ha nagyobb társaságban, a barátaiddal együtt ünnepled a Valentin-napot! Menjetek el bulizni, táncoljatok, szórakozzatok – az este tökéletes befejezése lesz a forró éjszaka!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Finom illatú parfüm és masszázsolaj.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-08-20

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: