Ikrek

Még egyedül: túlságosan sokat gondolkozol a szerelmi ügyeiden (vagy éppen azok hiányán), így aztán nem is veszed észre, ha valaki közeledni próbál feléd. Ahelyett, hogy folyamatosan a múlt hibáin aggodalmaskodnál, inkább engedd szabadjára az érzelmeidet, és beszéd helyett cselekedj!
Már párban: bármilyen romantikus, érzéki hangulatban van is a kedvesed, egyetlen pillanatban szét tudod ezt “zúzni”, mert mindent elemezgetni próbálsz. A mai nap egyáltalán nem alkalmas arra, hogy mélyenszántó beszélgetéseket folytassatok, vagy “komoly” problémákat tárgyaljatok meg! Inkább élvezzétek a másik társaságát!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Pikáns sms-ek, e-mailek és szerelmes képeslapok.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Még egyedül: bármennyire is tartasz az újdonságoktól, a mai napon muszáj nyitnod, ha azt szeretnéd, hogy rád találjon a szerelem! Ha új helyeket fedezel fel, kirándulni mész vagy elutazol, akkor nagyon könnyen megismerkedhetsz valakivel, aki azonnal felkelti az érdeklődésedet! Légy egy kicsit bátrabb!
Már párban: a kísérletezés, az új élmények felfedezése lehet ennek a napnak a központi témája! Nyugodtan fedezzétek fel újra a másik testét és lelkét, törjetek ki a napi rutinból! Ha tehetitek, akkor érdemes elutaznotok néhány napra, de ha ez nem lehetséges, akkor se gubbasszatok otthon!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Illatos gyertyák és szexi, saját készítésű “utalványok”.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-07 - Ma a szokásosnál nyûgösebben, kimerültebben ébredhet....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: