Mérleg

Még egyedül: érdemes lenne ma csupa “nem-romantikus” dologgal foglalkoznod, az ugyanis, ha a szerelmi ügyeiden vagy éppen a csalódásaidon rágódsz, csak végképp elkeseríthet! A barátaiddal, családtagjaiddal való együttlét azonban nagyon kellemes percekkel ajándékozhat meg.
Már párban: rádöbbenhetsz arra, hogy mennyire aránytalan a kapcsolatod. Előfordulhat, hogy te adsz túl sokat, de az is, hogy a másik “áraszt el” a szerelmével, még akkor is, ha te egyáltalán nem igényled! Ha sikerült felismerned a problémát, akkor tenni is tudsz majd ellene.
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Apró (vagy jóval nagyobb), romantikus meglepetések.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Még egyedül: bármennyire is hiányzik neked egy párkapcsolat, most mégis boldog és kiegyensúlyozott lehetsz egyedül is. Tegyél valamit saját magadért, kényeztesd nyugodtan magadat! Vásárolj valamit, amire már régóta vágytál, menj el vacsorázni egy elegáns étterembe! A múltat pedig egyszer és mindenkorra zárd le, akár egy vicces rituálé keretében!
Már párban: nagyon boldog napod lehet, tökéletesnek érzed azt, amit a szerelmed nyújt neked. A legmélyebb titkaidat, vágyaidat, álmaidat is meg tudod osztani a másikkal, biztonságban érzed magad a közelében. Ne lepődj meg, ha a másik olyan meglepetést készít neked, amely egy egész életre emlékezetes marad!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Illatos habfürdő és pikáns-erotikus “játékszerek”.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen esküvőről álmodnak a csillagjegyek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: