Vízöntő

Még egyedül: sajnos, elég nehezen viseled el az egyedüllétet, és ezen a napon ez még erőteljesebben jelentkezhet. Folyamatosan azon töröd a fejed, miért ilyen kegyetlen veled az élet. Pedig előfordulhat, hogy nem a körülményeket kellene hibáztatnod azért, mert még nem talált rád a szerelem!
Már párban: meglehetősen logikusan próbálsz gondolkozni a szerelemről, és mindent szeretnél megmagyarázni, mindenben csak a racionalitást keresed. Pedig így megfosztod magadat a szenvedélytől, a spontán érzékiségtől és a romantikától! Igaz, a kedvesed biztosan megpróbál ezen változtatni, de egy idő után megunhatja ezt…
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Egy “szerelemerősítő” talizmán és néhány pikáns, merész film.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Még egyedül: most egyáltalán nem kell neked partner ahhoz, hogy romantikusan érezd magad! Anélkül is tudod élvezni és ünnepelni a szerelmet, hogy másokkal megosztanád ezt. Ez pedig igen kellemes érzésekkel tölt el, megnőhet az önbizalmad, így a vonzerőd is! Ne lepődj meg, ha egy kellemes belvárosi séta után már nem egyedül térsz haza…
Már párban: igazán nagyszerű lehet a mai nap a számodra, és persze a kedvesedet is alaposan elkényezteted. Nincs is talán olyan kívánsága, amit ne teljesítenél neki örömmel. Ez az időszak igazán a szerelem ünnepléséről szólhat neked, szinte repdesel a boldogságtól és persze ez a jövődre is jó hatással lehet!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Egy érzéki recept, amit együtt készítetek el, és egy vicces-romantikus képeslap!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Időnként előfordul önnel, hogy annyira izgatott lesz egy ötlete miatt...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: