Nyilas

Még egyedül: a mai nap üzenete az lehet a számodra, hogy attól, hogy nem élsz párkapcsolatban, még szeretnek és te is képes vagy szeretetet adni! Ez természetesen a saját magaddal való kapcsolatra is igaz kell, hogy legyen. Nyugodtan foglalkozz ma többet a saját vágyaiddal, kedvteléseiddel – rád fér a kényeztetés!
Már párban: nagyon gyengéd és kedves vagy a párodhoz, és ez a mai nap tökéletes bizonyítéka lehet annak, milyen jól érzitek magatokat együtt, kettesben. Nyugodtan töltsetek több időt a múlton való nosztalgiázáson, mint szoktatok, most nagyon jó lehet feleleveníteni az emlékeket!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Sok szabadidő és előre megtervezett program.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Még egyedül: könnyen rád találhat ma a szerelem, feltéve, ha nem kezdesz el kritizálni minden jelentkezőt, és nem próbálod meg “cáfolni” az érdekes véletleneket. Nyugodtan engedd el magad, és higgy abban, hogy léteznek sorsszerű találkozások. A túl sok kérdezősködés, a bizonytalanság csak elrontja a varázslatot.
Már párban: nem kell erőlködnöd ahhoz, hogy elkápráztasd a kedvesedet, sőt, valószínűleg jobban örül majd annak, hogy együtt vagytok és figyelsz rá, mint ha drága ajándékokat vásárolnál neki! Attól azonban óvakodj, hogy uralkodni próbálj a kedveseden, ne akard helyette megoldani a problémákat!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Kézzel készített apró ajándék és egy hosszú, őszinte szerelmi vallomás.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-03

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: