Oroszlán (július 23 – augusztus 23) heti horoszkóp

Vállalod a felelősséget önmagadért, de nem akarsz mások helyett dönteni vagy cselekedni. Ezt a szerepet senki kedvééért nem veszed fel.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Csak akkor szabadulhatsz meg attól, ami most a szívedet nyomja, ha tisztán látod a helyzetet, és nem hagyod, hogy bárki is áltasson ezzel kapcsolatban.

Ilyen barát vagy a zodiákusod szerint – Magadra ismersz?

Karrier: A héten kisebb nehézségeid adódhatnak, de ezeket gyorsan leküzdheted, ha azonnal reagálsz rájuk, és nem halogatod a dolgokat.

Szűz (augusztus 24 – szeptember 23) heti horoszkóp

Szeretnél egy kis időt tölteni valakivel, aki fontos a számodra, de ehhez először el kell rendezned a többi dolgodat. Nem könnyű koncentrálni valamire, ha közben máshol jár az eszed.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Ha sikerül mindkettőtöknek megnyugodnia, akkor kiderülhet, hogy a helyzet, amiben most vagytok, korántsem olyan rossz, mint amilyennek elsőnek látszik. Csak meg kell őriznetek a hideg véreteket.

Karrier: Vannak gondok, amiket nem lehet elkerülni, de sok múlik azon, hogyan reagálsz rájuk. Ebben mutatkozhat meg az igazi profizmusod.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: