Vízöntő (január 21 – február 19) heti horoszkóp

Változnak a dolgok, semmi nem marad ugyanaz, és az is lehet, hogy el kell engedned néhány dolgot, amelyekre már nem lesz szükséged. Ha reálisan gondolkodsz, ezeket a döntéseket nem is lesz olyan nehéz meghoznod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Jobban alakulnak a dolgok ezen a héten, mind gondolnád. Egy közös projekt összehoz benneteket, és közelebb kerültök egymáshoz, mint valaha.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-05

Karrier: Nem az a legnehezebb, hogy megoldj bizonyos kihívásokat, hanem hogy másokat is mozgósíts. Ha ők nem tartják fontosnak az ügyet, nem sok esélyed van a győzelemre.

Halak (február 20 – március 20) heti horoszkóp

Gyorsan kell döntést hoznod, és ebben a helyzetben nem érzed eléggé kényelmesen magadat, mert szereted alaposabban átgondolni a dolgokat. Most azonban nincs kibúvó, a hét a gyors döntések időszaka lesz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Nem elég elhatározni magadat, cselekedned is kell. Ha már tudod, mit szeretnél, akkor tegyél is érte minél előbb.

Karrier: Bízz a megérzéseidben, és kövesd a céljaidat. Ha te hiszen valaminek a hasznában, akkor ne hagyd, hogy mások eltántorítsanak.

Szerdai Horoszkóp 2022-12-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: