Nyilas (november 23 – december 21) heti horoszkóp

Megdöbbent, mennyire ellenséges valaki a világgal szemben, és mennyire nem hajlandó elfogadni semmilyen nézetet, ami különbözik az övétől. Te nem ebben a szellemben nőttél fel, és úgy is érzed, szót kell emelned ellene.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Az ellentétek vonzzák egymást, de egy tartós kapcsolat mégis azonos értékeken nyugszik. Ezeket kell most megtalálnotok egymásban.

A következő csillagjegyekből lesznek a legjobb apák

Karrier: A héten várhat rád néhány új kihívás, de ezeket mind sikerül majd megoldanod, ez pedig akár előrelépést is jelezhet a karrieredben.

Bak (december 22 – január 20) heti horoszkóp

Ki kell egy kicsit mozdulnod a megszokott környezetedből, hogy távolabbról szemlélhesd a saját dolgaidat. Az új nézőpont rávilágít majd azokra a gondokra, amik eddig is gátoltak, de nem vetted észre őket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Egy kis rugalmasságra, szabadságra van most szükséged ahhoz, hogy újra rátalálj a valódi érzelmeidre. Szerencsére a párod támogatja a szárnypróbálgatásodat.

Karrier: Aki sokat markol, keveset fog. Te is egyszerre sok dolgot akarsz megoldani, és lehet, hogy végül egyikben sem sikerül elmélyülnöd.

Szerdai Horoszkóp 2022-01-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: