Mérleg (szeptember 24 – október 23) heti horoszkóp

Szükséged van egy kis lelkesedésre, valamire, amivel érezteted magaddal, hogy érdemes kitartanod a céljaid mellett. Ez a hét sok kihívást tartogat, és elég erősnek kell lenned ezekhez.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Sikerül megoldanotok néhány régóta húzódó kérdést, és emiatt most sokkal erősebbnek érzed a kapcsolatodat, ami erős bástya lehet ezen a héten.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-19

Karrier: Merj most valami olyasmivel is foglalkozni, ami rövidebb távon hoz eredményt, mert szükséged van a pozitív visszajelzésre. Ez a hosszú távú terveid megvalósításához is erőt adhat.

Skorpió (október 24 – november 22) heti horoszkóp

Meglep, hogy valaki számon tart valamit, amiről pedig nem is gondoltad volna, hogy emlékszik még rá. Minden esetre örülsz annak, hogy innen ismét felvehetitek a fonalat.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Nem akarsz észrevenni valamit, pedig a probléma az orrod előtt hever. Lehet, hogy még időre van szükséged ahhoz, hogy válaszokat keress rá, de idővel meg kell majd ezt tenned.

Karrier: Úgy érzed, éppen eleget teszel, valaki mégis többet követel tőled. Ezen a héten határozottan meg kell húznod a határokat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-05

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: