Ikrek (május 21 – június 21) heti horoszkóp

Csalódott lehetsz, amiért nem sikerült még elérned valamit, aminek a megvalósításához pedig már többször hozzáfogtál. A kulcsot a következetességben találod majd meg.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Mindegy, mennyire szeretsz valakit, van egy határ, amikor nem hozhatsz több áldozatot érte. Merj önmagadra is gondolni.

Ezeket a csillagjegyeket nem lehet befolyásolni

Karrier: Mindennek ára van, de most a sikert valamivel olcsóbban érheted el. Dolgoznod azonban még így is kell majd a céljaidért.

Rák (június 22 – július 22) heti horoszkóp

Segítségért fordulsz valakihez, de egyáltalán nem azt kapod, amit vártál, és ez kifejezetten rosszul eshet. Ne hagyd, hogy ez elvegye a bizalmadat más emberekkel szemben.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerelem: Őszintének kell most lenned, nem csak a partnereddel, magaddal szemben is, ha meg akarjátok oldani ezt a problémát, ami most közétek áll.

Karrier: Nagy lépéseket teszel most előre, és ez a tempó talán meg is ijeszt egy kicsit. Ha úgy érzed, még nem állsz készen valamire, ne erőltesd a dolgot.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-01-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: